Home STIRI SPORTIVE ”Băiatul ăsta nu se uită?”. Decizia arbitrului din Craiova – FC Argeș...

”Băiatul ăsta nu se uită?”. Decizia arbitrului din Craiova – FC Argeș care a produs consternare + unde s-a decis meciul

216
0
loading...

FC Argeș a avut șanse să marcheze încă din startul partidei, însă n-a reușit să fructifice niciuna dintre ocaziile avute la Mirko Pigliacelli și a fost ”taxată” de Andrei Ivan, în minutul 55.

loading...
loading...

Cum s-a decis meciul Universitatea Craiova – FC Argeș

Prezent în studioul Digi Sport Special după meci, Ilie Dumitrescu a explicat unde s-a făcut diferența în duelul din Bănie și cum mutarea inspirată a lui Marinos Ouzounidis a păstrat cele trei puncte la Craiova.

Trebuie să remarc un lucru interesant, mutarea asta făcută de Ouzounidis, cum a schimbat jocul. A trecut Ivan al doilea vârf, a jucat în aceeași linie cu Koljic, cu Cicâldău care devine al patrulea mijlocaș pe faza defensivă și acoperă banda în fața lui Bancu, dar pe dezvoltarea jocului Cicâldău vine în spatele vârfurilor, Bancu ajunge extremă.Echipa a avut o consistență pe faza ofensivă. Cîmpanu a intrat bine în interior, Ivan vine ca al doilea atacant și marchează golul. Schimbul ăsta de locuri cu Cicâldău și Ivan a fost mutarea care a decis jocul.Craiova a controlat jocul, dar, pe final, o echipă care își dorește să câștige campionatul trebuie să controleze și pe final”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Horia Mladinovic, ironizat

Fostul mare internațional s-a declarat consternat de prestația arbitrului Horia Mladinovici, remarcând eroarea făcută în minutul 69, când Grigore Turda a fost avertizat, deși el fusese faultat.

Ia uite și faza asta la Cicâldău. Aici e o fază la care îi dă galben jucătorului de la FC Argeș. Băiatul ăsta nu se uită și el la Kuipers, la ăștia care mai arbitrează prin Europa? Sau nu se uita la televizor, cred că nu se uită. 

Am dat un exemplu, Kuipers, că a arbitrat finala bine. Dar cum lasă jocul…la orice atingere e fault…Cum să-i dai galben celuilalt?”, a transmis Ilie Dumitrescu.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/baiatul-asta-nu-se-uita-ilie-dumitrescu-surprins-de-o-decizie-a-arbitrului-in-craiova-arges-unde-s-a-decis-meciul-1191439?fbclid=IwAR0QaerV5omdv0jlF83LzizrGdUjLo_pNP6j0xiy1svggaTruFqiFJcL4X4

loading...
loading...