Home STIRI SPORTIVE Marinos Ouzonidis, nemulțumit, în ciuda victoriei Craiovei cu FC Argeș: ”Avem probleme”....

Marinos Ouzonidis, nemulțumit, în ciuda victoriei Craiovei cu FC Argeș: ”Avem probleme”. Ce le-a reproșat jucătorilor

127
0
loading...

Universitatea Craiova a învins FC Argeș, scor 1-0, în prima etapă a stagiunii 2021 – 2022 a Ligii 1.Deși echipa sa a obținut trei puncte, Marinos Ouzounidis s-a declarat nemulțumit la finalul confruntării din Bănie, reproșându-le jucătorilor lipsa de răbdare în construcție.

loading...
loading...

Discursul lui Marinos Ouzounidis după victoria cu FC Argeș

După această prestație, rămân doar cu trei puncte. Am jucat fără răbdare, am încercat să ajungem la poartă din două-trei pase, nu a fost jocul pe care l-am dorit. Trebuie să schimbăm flancurile. Poate a fost mare presiune pe jucătorii, pentru că avem calitate în echipă.

Avem unele probleme cu jucătorii, cu ritmul de joc, unii vor să joace, dar nu au ritmul necesar, mai avem nevoie de timp.

De la acea fază (n.r. ocazia ratată Lupeta în secunda 10) am simțit că e ceva în neregulă. Nu am jucat așa cum îmi doream. Trebuie să plimbăm mai mult mingea, să avem mai multă răbdare, să folosim toată lățimea terenului”, a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul jocului.

Antrenorul grec a recunoscut că își mai dorește anumite întăriri la nivelul lotului: ”Mai avem nevoie de unul-doi jucători pentru a îmbunătăți echipa, dar nu ține de mine”.

După victoria cu FC Argeș, pentru Universitatea Craiova urmează prima manșă a ”dublei” cu albanezii de la KF Laci, din turul doi preliminar al Conference League, programată joi, de la ora 19:00.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/marinos-ouzonidis-nemultumit-in-ciuda-victoriei-craiovei-cu-fc-arges-avem-probleme-ce-le-a-reprosat-jucatorilor-1191399?fbclid=IwAR05wl2igY8b3BPzenbOpJ120LgjY6fHFy_71Ee0KqO-HR_MsLw5FsV87Hg

loading...
loading...