Acasă Interviuri Cel mai exclusiv interviu cu Mirela Surcel, talentata solistă de muzică populară

Cel mai exclusiv interviu cu Mirela Surcel, talentata solistă de muzică populară

1992
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Mirela! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Mirela Surcel?

RECLAMĂ

Mirela Surcel: Bună ziua va spun și eu! Am răspuns cu drag învitației voastre de a povesti și a împărtăși publicului informații despre mine și despre viața mea de cântec, pentru ca doar povestind, oamenii ne pot cunoaște. Iar eu va mulțumesc penteu ca m-ați ales! – Mirela Surcel o tânără de 25 de ani, simplă și modestă, care îi plac tot felul de lucruri normale, plăcute. O fată care este mereu cu zâmbetul pe buze, dar care nu se lasă nicicând cuprinsă de urma piedicilor sau răutățile.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Mirela Surcel: Este omul care iubește cu tot sufletul muzica populară și costumul popular românesc! – Talentul de a cânta este cel mai frumos dar de la viață. Drumul cântecului popular l-am pășit de mic copil, neștiind atunci ce urmări poate avea. Când am crescut mi-am dat seama ca pe lângă talent este nevoie si de foarte multă muncă, de încredere in sine, de perseverență! M-am îndrăgostit pur și simplu de cântecul popular, pentru că asta se asculta zilnic la noi in casă! Am crescut cu cântecele doamnei Angelica si Niculina Stoican! Așa am început sa iubesc cântecul din Mehedinți, sa-l cânt și sa-l duc mai departe publicului.

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Mirela Surcel: La prima vedere pare simplu și frumos să fii solist de muzică populară, dar înseamnă mai mult de atât. Pe lângă multă muncă și sacrificii, trebuie sa ai multă încredere în tine, să nu faci compromisuri, sa ai grijă sa pășești cu pași mici și siguri, pentru a avea un drum sigur! Pentru mine, frumusețea unui solist este atunci când ești in mijlocul oamenilor și vezi in ochii lor încântare atunci când tu le cânți, însă este foarte important să transmiți emoția și bucuria cu care cânți! De învățat mai am mult până la punctul in care voi fi pe deplin mulțumită. Cred ca mereu voi avea de învățat atât in cariera muzicală cât și în viață. Cu fiecare experimentă trăită, învăț lucruri folositoare in viață. Am învățat însă ca nimic nu se poate săvârși, dacă nu ai sănătate, dacă nu faci din pasiune, dacă nu pui suflet in ceea ce vrei să faci. Trebuie sa crezi ca totul se poate realiza, dacă există tenacitate!

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Mirela Surcel: – Una din amintirile frumoase și de neuitat este aceea când am îmbrăcat costumul popular de mireasă al străbunicii, la propria ceremonie. Tot atunci am trăit cel mai puternic sentiment de emoție și fericire, când am cântat mireasă cu lacrimi in ochi părinților și surorilor mele! Au fost momente unice pe care nu le pot uita.

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Mirela Surcel: Trei lucruri cheie pe care eu le consider calități sunt: respectul, omenia și punctualitatea. Lucruri pe care le-am dobândit de la părinții mei, cu astea am răzbit mai ușor in viața și pe care nu le-aș schimba niciodată la mine

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Mirela Surcel: Sunt nerăbdătoare sa aduc în atenția publicului cântece noi la care lucrez impreună cu oameni dedicați și adevărați profesioniști. Imi propun sa muncesc mai mult, ca viitorul sa fie încărcat cu cântece pe placul oamenilor, sa dăruiesc și mai multă bucurie atunci când sunt mijlocul dumnealor!

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Mirela Surcel: Cititorilor le mulțumesc pentru atenția acordată. Oamenilor ce ma iubesc și ma îndrăgesc, le mulțumesc pentru aprecierea și dragostea pe care mi-o oferă. Le doresc sa aibă grijă de sănătatea lor, sa nu uite sa fie pozitivi, sa iubească cu inima și să fie pe zi ce trece mai buni. Astea ne ajută de fapt sa rămânem frumoși sănătoși, dragostea și bunătatea! Toate gândurile noastre bune se îndreaptă către cei ce ne urmăresc! Sa ne auzim cu bine!

Ar putea fi o imagine cu Mirela Surcel, păr, stând în picioare şi îmbrăcăminte de exterior

RECLAMĂ
Articolul precedentInterviu în exclusivitate cu talentata Ana Maria Rosiu
Articolul următorVa mai fi validat Sorin Cîrțu? Universitatea Craiova își caută președinte! Condiția impusă alegătorilor