Home STIRI SPORTIVE Va mai fi validat Sorin Cîrțu? Universitatea Craiova își caută președinte! Condiția...

Va mai fi validat Sorin Cîrțu? Universitatea Craiova își caută președinte! Condiția impusă alegătorilor

110
0
loading...

Universitatea Craiova se pregătește de reluarea antrenamentelor, dar și de alegeri! Clubul din Bănie, care l-a transferat pe David Lazar, a anunțat că de anul viitor președintele clubului va fi ales de către suporteri.

loading...
loading...

Anunțul pe care oltenii l-au postat, pe contul oficial de Facebook al clubului, este menit a-i atrage și pe suporteri. În acest moment, Sorin Cîrțu este președintele clubului.

Când se vor organiza alegeri la Universitatea Craiova

Rămâne de văzut dacă fosta mare glorie a Craiovei Maxima va mai dori să continue pe această poziție de conducere, dar și dacă va fi validat de către alegători. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească aceștia este să-și facă abonament pentru sezonul viitor.

”Abonează-te pentru noul sezon competițional și îți vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universității Craiova pentru următorii 2 ani.

Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Știința este echipa orașului, a comunității, în special a tuturor suporterilor și nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet”, se arată în comunicat.

Viitorul președinte al Universității Craiova va fi ales pentru o perioadă de doi ani, după care se va trece la un mandat valabil pe patru sezoane.

”Primul mandat va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Abonații vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât și online, prin intermediul unei platforme dedicate special”, se mai arată în comunicat.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/va-mai-fi-validat-sorin-cirtu-universitatea-craiova-isi-cauta-presedinte-conditia-impusa-alegatorilor-1133101

loading...
loading...