Home Interviuri Interviu în exclusivitate cu talentata Ana Maria Rosiu

Interviu în exclusivitate cu talentata Ana Maria Rosiu

473
0
loading...

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Ana Maria! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară  Ana Maria Rosiu?

loading...
loading...

Ana Maria Rosiu: Buna ziua , sunt la fel de încântată să fiu lângă voi !

Cine este Ana-Maria Rosiu ? O fată de 18 ani , crescută la țară, de bunici , modestă și plină de viață !

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană şi păr lung

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Ana Maria Rosiu: Mi-am dat seama că muzica este tot ce îmi doresc in urmă cu câțiva ani , eram mititică pe atunci , dar visam sa ajung să cant in fata oamenilor , fapt îndeplinit ! Au fost și sunt mulți artiști de la care am încercat să adun câte puțin , artiști care au luat parte la drumul meu in muzică !

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Ana Maria Rosiu: Senzația potrivită legat de muzică , este emoția , indiferent de anii care au trecut și am cântat in fata oamenilor , acest sentiment încă există ! Trăiesc atunci când sunt in mijlocul lor și văd atâta bucurie datorită mie , este unic .

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Ana Maria Rosiu: Am atât de multe amintiri dragi încât nu le pot spune , dar am învățat mereu să mă bucur de tot ce îmi iese in cale !

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Ana Maria Rosiu: Sunt ambițioasă , sociabilă , îmi plac provocările !

TVF Oltenia:  Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Ana Maria Rosiu: Pot spune că vor urma multe proiecte alături de Marius Barcon și îmi doresc să ajungă la sufletele dumneavoastră !

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Ana Maria Rosiu: Vă mulțumesc din toată inima pentru aprecierea , dragostea și susținerea pe care o aveți față de mine . Sunt la început de drum , dar promit să ajung acolo unde visam când eram mică !

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

loading...
loading...