Acasă STIRI SPORTIVE 24.000 de euro, contractul maxim la Universitatea

24.000 de euro, contractul maxim la Universitatea

645
0
Dacă proiectul cu reînfiinţarea Universităţii Craiova, demarat zilele trecute cu Mititelu, Balaci şi Ţicleanu la timonă, va merge înainte, cea mai dificilă problemă de rezolvat va fi alcătuirea unui lot decent de jucători.

Deocamdată, Adrian Mititelu nu va putea apela la niciunul dintre jucătorii pe care i-a pierdut dubios cu aproape 3 ani în urmă, atunci când clubul a fost desfiinţat, aceştia constituind parte în litigiile deja celebre dintre Universitatea şi cele două foruri supreme ale fotbalului românesc FRF şi LPF.

RECLAMĂ

Până una, alta, Ţicleanu şi Balaci sondează piaţa la nivelul juniorilor, cel puţin pe plan local existând 7-8 jucători de 17-18 ani foarte talentaţi, care ar putea face faţă în Divizia B.

 

Cum suma de plecare pentru reclădirea Universităţii ar fi de un milion de euro, actuala conducere a clubului caută cu disperare şi câţiva fotbalişti mai experimentaţi, capabili să facă diferenţa, cel puţin la nivelul Diviziei B.

Destul de strâmtoraţi cu banii – neajuns despre care se spune că va fi rezolvat în 2-3 luni – şefii actuali ai Universităţii ar fi dispuşi să ofere contracte de maxim 24.000 de euro pe an (net) jucătorilor mai valoroşi pe care vor izbuti să-i abordeze, juniorii costând, evident, mult mai puţin.

Se pare că Ţicleanu şi Balaci au discutat inclusiv cu impresarul Marcel Popescu varianta aducerii unor „stranieri” din Portugalia şi America de Sud, dar, deocamdată, e greu de crezut că limita maximă, de 24.000 de euro, va convinge pe cineva. Rămâne însă şi varianta unei colaborări cu cluburi de peste hotare, acestea urmând să împrumute pentru o perioadă jucători în Bănie, oltenii suportând doar o parte din contracte.

 

În sfârşit, Ţicleanu şi-a amintit că, pe vremea lui, existau mulţi jucători tineri şi talentaţi inclusiv la echipele din judeţ. De aceea, el l-a contactat deja pe preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, pentru a încerca, împreună, să asigure jocuri unor selecţionate judeţene alcătuite din tinere speranţe. Sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentNapoli dă speranţe suporterilor olteni
Articolul următorÎn mai scăpăm de câini