Home Stiri Napoli dă speranţe suporterilor olteni

Napoli dă speranţe suporterilor olteni

550
0
loading...
Prezenţa lui Nicolo Napoli a adunat peste 100 de suporteri olteni la derby-ul dintre CSJ Craiova şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, meci care în mod normal nu ar fi strâns mai mult de 20 – 30 de persoane cu tot cu părinţii jucătorilor.

Juniorii născuţi în 1995 au avut parte de o surpriză azi la meciul cu Gică Popescu. Înainte cu cinci minute de începerea meciului, la marginea terenului şi-a făcut apariţia îndrăgitul antrenor italian, Nicolo Napoli. Acesta a venit încă de ieri la Craiova, la invitaţia preşedintelui Universităţii Craiova, Marcel Iancu. Napoli a declarat că nu se aştepta să vadă o echipă atât de bună la Craiova, susţinând că “aceşti copii pot juca fără probleme şi în Liga 2”. Şederea lui în Craiova se va prelungi cu câteva zile. “Nu s-a întâlnit încă cu Adrian Mititelu, dar o să se întâlnească cu siguranţă, ori azi ori zilele următoare”, a decarat Marcel Iancu, preşedintele Universităţii Craiova, prezent alături de Napoli la meciul dintre juniorii Craiovei şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu.

loading...

În pauza meciului, Nicolo Napoli a trecut să vadă şi Stadionul Ion Oblemenco: “Arată foarte rău stadionul acum”, a ţinut să precizeze acesta, fără a dori să facă mai multe comentarii pe această temă. Sursa:micapi.ro

loading...
loading...