Acasă STIRI SPORTIVE ❗ ❗ NEWS ALERT: Craiova și-a găsit atacantul cu care va ataca...

❗ ❗ NEWS ALERT: Craiova și-a găsit atacantul cu care va ataca titlul și Europa! Și-a anunțat intențiile în direct la TV „Vreau să joc în cupele europene!”

1276
0

Craiova şi-a găsit atacant pentru Europa! Şi-a anunţat intenţiile în direct la TV: „Vreau să joc cu ei în cupele europene!” Fotbalistul „uitat” de olteni

RECLAMĂ

Mihai Roman (26 de ani), care a marcat un gol extrem de spectaculos – cu care a decis meciul FC Botoşani – Dinamo 1-0, a anunţat la finalul partidei că vrea să se întoarcă la Craiova, club de unde a fost împrumutat de trupa lui Valeriu Iftime. Mihai Roman poate fi soluţia pe care o caută oltenii în atac, după ce golgheterul Elvir Koljic (24 de ani) s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

Craiova s-a calificat in-extremis în cupele europene, după ce Viitorul a câştigat Cupa României. Roman vrea să joace în preliminariile Europa League alături de olteni. Atacantul şi-a anunţat intenţiile în direct la TV, la flash-interviu. „Eu sunt jucătorul Universităţii Craiova şi mă întorc la Craiova, mai am un an de contract acolo. Sper să joc cu echipa în cupele europene. E exclusă oferta de la Dinamo”, a spus Mihai Roman, luni seara, la DigiSport.

Constantin Schumacher, antrenorul care va pregăti Craiova alături de Corneliu Papură în sezonul viitor, a anunţat pentru ProSport, în urmă cu o săptămână, că îi caută o dublură lui Elvir Koljic (24 de ani), atacantul accidentat la naţionala Bosniei, care va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp. Mihai Roman poate fi soluţia perfectă pentru olteni. Atacantul mai are contract cu Craiova până în vara lui 2020. „Sunt vreo 3-4 posturi pe care cred că trebuie să ne întărim. Fundaş central, atacant, pentru că lipseşte Koljic, trebuie neapărat. O dublă pentru Bărbuţ, mijlocaş dreapta!”, a spus Constantin Schumacher pentru ProSport.

Elvir Koljic a marcat 13 goluri de la venirea la Craiova, dar a devenit indisponibil pentru o perioadă lungă de timp după ce s-a accidentat la echipa naţională. Atacantul va rata şi o parte din pregătirea de vară a oltenilor, astfel că aceasta poate fi şansa lui Mihai Roman de a se impune pe „Ion Oblemenco”. Andrei Cristea şi Carlos Fortes sunt celelalte variante din atacul oltenilor.

Mihai Roman a marcat de opt ori şi a livrat cinci pase de gol în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile cu FC Botoşani.

Sursa: ProSport

RECLAMĂ
Articolul precedentDouă importante companii străine, Telekom și CEZ, pleacă din România
Articolul următorOana Manea se RETRAGE din handbal!