Home Monden What’s Up are grave probleme de sănătate! De ce afecțiune suferă cântărețul:...

What’s Up are grave probleme de sănătate! De ce afecțiune suferă cântărețul: „Nu mi-e bine, e prea devreme să plec acum”

138
0
loading...

What’s Up a dezvășuit că suferă de o afecțiune gravă, pe care a ținut-o ascunsă mai bine de trei ani, dar care, în ultima perioadă, s-a agravat. Artistul spune că trebuie să ia o pauză de la tot ce îl solicită, odihna și tratamentul fiind cele mai importante, chiar vitale pentru el, mai ales în această perioadă stresantă pentru toți.

loading...
loading...
  • What’s Up, despre afecțiunea care îl macină
  • Artistul se luptă cu boala de mai bine de trei ani
  • Ce trebuie să facă artistul pentru a se reface

What’s Up a mărturisit că suferă de mai mulți ani de o afecțiune cardiacă, cauzată de stresul și oboseala acumulată de-a lungul timpului, fiind unul dintre artiștii apreciați și căutați, dar și foarte solicitați. De-a lungul timpului, vedeta a mai avut probleme medicale, printre care o hernie pe care doar ce a operat-o, dar și cu vederea, fiind nevoie să se intervină chirurgical pentru a avea din nou ochii sănătoși.

What’s Up suferă de o afecțiune gravă, pe care încearcă să o trateze curând

Cântărețul a vorbit despre momentul în care a aflat că este bolnav, dar și despre regretele sale, motiv pentru care chiar și-a cerut iertare de la toți cei pe care, spune el, i-ar fi supărat, însă fără intenție.

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită. De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Celebrul cântăreț chiar a spus că în curând va pleca din țară pentru o bine meritată vacanță în care să se odihnească și să se detașeze de tot stresul din aglomeratul București. Nu a spus dacă și Alice, logodnica lui, îl va însoți, dar putem presupune, și chiar spera, că cei doi tineri îndrăgostiți se vor întoarce trei.

„Pe 29 luna viitoare fug undeva prin Europa o lună, două, cinci, nu știu cât o să stau. Sper să apuc și să-mi revin. Nu țin niciun tratament, trebuie să dorm mai mult și să mă opresc din tot ce fac. Dacă ai inima mărită, obosită, trebuie să o liniștești”, a mai adîugat What’s Up.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/whats-up-are-grave-probleme-de-sanatate-de-ce-afectiune-sufera-cantaretul-nu-mie-bine-e-prea-devreme-sa-plec-acum-253005.html

loading...
loading...