Home Monden Vlăduța Lupău, în comă dupa un accident rutier grav!Șoferul a adormit la...

Vlăduța Lupău, în comă dupa un accident rutier grav!Șoferul a adormit la volan

3170
0
loading...

Vlăduța Lupău este o artistă foarte respectată și iubită de oameni, însă puțini știu faptul că aceasta a trecut printr-o situație care ar fi putut să o coste viața.

loading...
loading...

Cântăreața, în urmă cu mulți ani, a suferit un accident care a băgat-o în comă. În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a mărturisit prin ce momente grele a trecut.

Atunci când era clasa a XI-a, artista Vlăduța Lupău a trecut prin momente foarte grele. Aceasta a fost implicată într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că s-a aflat în comă, părinții ei fiind înștiințați că era în stare critică. Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, în comă. Atunci, și fratele ei a fost lovit de mașină. Incidentul a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

Atunci, fratele artistei s-a ridicat și și-a îndreptat privirea către Vlăduța Lupău, care era întinsă pe jos. Părinții s-au deplasat imediat la spital, după ce au fost sunați de vecini. Șoferul care i-a lovit adormise la volan.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

Vlăduța Lupău a mărturisit faptul că șoferul a fost dat în judecată. Bărbatul suferea de diabet, nu își făcuse insulina și adormise la volan.

”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a mai declarat artista.

sursa:https://dromania.ro/vladuta-lupau-a-intrat-in-coma-in-urma-unui-accident-rutier-grav-20040?fbclid=IwAR0lcdQRBaI-SfQz_84kNfVCIcQimyGT60yhe1tNNS-ExkDkzng3KfEAYgU

loading...
loading...