Home STIRI SPORTIVE Viitorul Pandurii – U Craiova: primul 11 al lui Ouzounidis!

Viitorul Pandurii – U Craiova: primul 11 al lui Ouzounidis!

89
0
loading...

Antrenorul alb-albaștrilor încearcă să salveze ce a mai rămas din acest sezon!

loading...
loading...

Campionatul este compromis pentru CS Universitatea Craiova, după ce elevii lui Ouzounidis au pierdut trei meciuri consecutive, în play-off. Astfel, tehnicianul grec și-a îndreptat atenția către Cupa Românie, acolo unde oltenii sunt ca și calificați în finală, după ce au bătut Viitorul Pandurii, scor 3-0, în tur.

Astfel, antrenorul craiovenilor își va permite să alinieze o echipă experimentală cu Viitorul Pandurii, pentru a pregăti anumiți jucători să intre în următoarea rundă din play-off. Trupa din Bănie are probleme la nivelul fundașilor de bandă. Doi sunt accidentați, Vlădoiu și Papp, iar alți doi, Vătăjelu și Bancu, au văzut cartonașul roșu în meciul cu Botoșani.

Este posibil ca Ouzounidis să ajungă la mâna juniorului Mitran, cel pe care l-a sacrificat în ultimele etape și l-a schimbat în primele minute ale meciurilor. Totuși, antrenorul grec a demonstrat că nu îi place să riște, iar o variantă pe care ar putea-o încerca în meciul de Cupă ar fi folosirea unui sistem cu 3 fundași centrali. Craiova a mai jucat așa în mandatul lui Devis Mangia și nu a făcut-o deloc rău.

Primul 11 probabil al Craiovei: Pigliacelli – Bălașa, M. Constantin, Acka – Mitran, Mateiu, Nistor, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Ofosu.Cicâldău este un jucător pe care Ouzoundis l-a mai încercat în partea stângă și care ar putea face și faza defensivă. Totodată, există și posibilitatea mutării lui Andrei Ivan în acea poziție. Atacantul a arătat cel mai bine că poate ajuta apărarea la Campionatul European de tineret, sub comanda lui Mirel Rădoi. Atunci, selecționerul l-a preferat pe Ivan, pentru că era capabil să acopere toată banda stângă.

SURSA: https://3minute.net/viitorul-pandurii-u-craiova-primul-11/

loading...
loading...