Acasă STIRI SPORTIVE Victor Pițurcă amenință că mută echipa după meciul Universitatea Craiova – FCSB

Victor Pițurcă amenință că mută echipa după meciul Universitatea Craiova – FCSB

363
0

Înfrângerea din meciul Universitatea Craiova – FCSB 0-1 l-a nemulțumit serios pe Victor Pițurcă, noul manager general al grupării din Bănie. Antrenorul a fost deranjat de starea suprafeței de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Antrenorul nu vrea un gazon ca pe Arena Națională.

RECLAMĂ

Victor Pițurcă a spus că golul primit de echipa sa în partida cu FCSB a fost cauzat de faptul că mingea i-a sărit în piept portarului Mirko Pigliacelli dintr-o groapă din gazon.

„Vreau să mă refer la teren, acum îmi dau seama ce minus mare este pentru echipă. Trebuie să dea de gândit organelor care conduc, primăriei, fiindcă foarte repede trebuie să ia măsuri. Dacă nu, şi băieţii sunt de acord cu mine, vom merge să jucăm în altă parte”, a spus managerul general într-o conferință de presă.

Victor Pițurcă a solicitat autorităților să ia de urgență măsuri. „Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă, jucătorilor. Este un minus mare pentru noi acest teren şi trebuie să se ia măsuri cât mai repede. Din câte am înţeles, nu se poate pune un gazon mixt, că e scump, dar se va pune un gazon ca pe Arena Națională. Acel gazon ar costa 250.000 de euro”, a mai spus antrenorul, care insistă să se pună un gazon mixt.

Victor Pițurcă nu vrea un gazon ca pe Arena Națională

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă. „Le-am spus celor care se ocupă de aceste lucruri: fiţi atenţi, indiferent că primăria cumpără gazonul, trebuie să vedem şi noi ce calitate are acest gazon!”, a adăugat managerul general al grupării alb-albastre.

Victor Pițurcă a atras atenția să nu se întâmple la fel ca pe Arena Națională, unde atât jucătorii echipei naționale, cât și cei ai lui Dinamo s-au plâns de calitatea gazonului de pe Arena Națională.

„Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro, gazonul propriu-zis. Hai să zicem 70-80.000. Pe urmă mai costă montarea şi aşa mai departe. Nu poate să coste mai mult. Când aud de 250.000, nu ştiu cine comandă, cum comandă, ce se întâmplă„, a declarat Piţurcă.

RECLAMĂ
Articolul precedentRevenire spectaculoasă la Universitatea Craiova! Anunțul făcut de Victor Pițurcă
Articolul următorGabriela Cristea, cu fetita cea mica, de urgenta, la spital! |