Home STIRI SPORTIVE Victor Naicu: Am pus în practică exerciţiile lucrate

Victor Naicu: Am pus în practică exerciţiile lucrate

516
0
loading...

Antrenorul principal al CS Universitatea Craiova s-a declarat mulţumit de prestaţia alb-albaştrilor din amicalul cu FC Hallescher, punctând într-un interviu pentru site-ul clubului, pe care-l redăm integral, că rezultatul le va da încredere elevilor săi.

loading...
loading...

– Cum s-a văzut meciul din perspectiva antrenorului principal?

– Din punctul meu de vedere a fost un antrenament reuşit, cu o echipă foarte ambiţoasă, care a încercat să joace. Consider că ne-am atins obiectivul, pentru că am pus în practică exerciţiile lucrate la antrenament. De altfel, golurile au venit din astfel de faze, exersate în cursul zilelor trecute. Ne bucurăm că am debutat cu dreptul şi ne dorim în continuare evoluţii bune în partidele de verificare.

Cât contează o victorie pentru moralul echipei într-un prim joc într-un turneu de pregătire?

– Toată lumea spune că rezultatele meciurilor amicale nu sunt importante. Într-o oarecare măsură sunt de acord cu acest lucru. Dar ţinând cont că victoriile îţi dau încredere pentru ce urmează şi nu este prea mult timp până când începe campionatul, consider că şi rezultatul este foarte important. Mă bucur că băieţii au făcut un meci bun şi au obţinut victoria.

– Au fost, totuşi, două reprize opune. În prima am fost ofensivi, în cea de-a doua am făcut un pas în spate.

Împreună cu Daniel Mogoşanu îmi doresc să practicăm un joc ofensiv, să încercăm să recuperăm mingea cât mai sus. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că nu ne-am modificat programul de pregătire pentru acest amical. Nu am căutat să fie jucătorii proaspeţi. Este un prim cantonament în care avem în vedere în special pregătirea fizică. Pe undeva este normal, este primul joc şi băieţii vin după acumulări fizice importante.

Măzărache a reuşit un gol şi o pasă decisivă la autogolul nemţilor. A fost omul meciului?

– Nu vreau să nominalizez nici un jucător în acest moment. Noi avem încredere în Măzărache, ne dorim să fie pariul nostru pentru partea a doua a sezonului. Până acum s-a prezentat foarte bine, ca şi ceilalţi jucători de altfel.

După acest prim joc aţi observat şi anumite minusuri, aveţi anumite posturi deficitare?

– E prematur să discutăm acest aspect. Au fost plusuri, au fost şi minusuri, dar întotdeauna e loc de mai bine.

 

sursa: http://www.gds.ro/Sport/2016-01-17/fotbal-victor-naicu-pus-practica-exercitiile-lucrate/

loading...
loading...