Acasă Stiri Șeful din Poliția Română care a condus 20 de ani fără permis...

Șeful din Poliția Română care a condus 20 de ani fără permis și-a țepuit omul de încredere / Victima a cerut ajutorul instanței

1074
0

Infractorul de la cârma Poliției Rutiere care preda lecții despre Circulație în timp ce el însuși conducea ilegal mașinile din coloanele oficiale este bun de plată!

RECLAMĂ

Augustin Căpâlnaș, fost preot și fost ofițer cu funcții grele în MAI, care preda pe la TV lecții de legislație rutieră în timp ce conducea fără permis autospecialele Poliției Române, a fost obligat să-și achite datoriile, după ce i-a tras țeapă contabilei care avea grijă de afacerile lui. Devenit om de afaceri după ce a fost dat afară din poliție, infractorul Augustin Căpâlnaș, fost preot și fost ofițer cu funcții grele în MAI, este, de câțiva ani, administrator al unei firme de asigurări. În această calitate, de patron al societății, el a fost dat în judecată de propria contabilă, care l-a acuzat că i-a tras țeapă cu banii și care, recent, a câștigat procesul în care a solicitat executarea silită a fostului șef din Ministerul Afacerilor Interne.

„Admite, astfel cum a fost precizată, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta PRIDON SIMONA-BIROU EXPERT CONTABIL, …, cu sediul în .., în contradictoriu cu pârâţii A&A PROTECT ASIG SRL, …, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J32/1089/2015, cu sediul în …şi CAPALNAS AUGUSTIN, CNP …, domiciliat în .., jud. Sibiu. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 11.000 lei cu titlu de debit neachitat. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 3714,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea pârâtului Capalnas Augustin privind obligarea reclamantei la plata unei amenzi judiciare. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sibiu”, a decis instanța.

În 2014, în urma unui control de rutină efectuat de o secretară, a fost descoperit faptul că ofiţerul de la Rutieră Augustin Căpâlnaș nu avea carnet de conducere. La nevoie, el se folosea de copia xerox a unui permis fals. Cariera lui Augustin Capâlnaş a început în 1996, când a îmbrăcat sutana de preot, după ce a absolvit Teologia. Prin 2000, a ajuns asistentul şi șoferul arhiepiscopului de Alba Iulia, Înalt Prea Sfinţia sa Andrei, numit ulterior Mitropolit al Clujului.

În 2006, Căpâlnaş a renunţat la sutana de preot pentru uniforma de poliţist. A ajuns subinspector şi purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba. În 2009, a ajuns la Direcţia de Poliţie Rutieră, unde a avansat rapid. Căpâlnaş avea atribuţii în domeniul educaţiei rutiere şi era prezent la astfel de evenimente în totată ţară.

Interesant, în cinci ani, cât a fost ofițer de poliție, nimeni nu l-a verificat, deşi există testări anuale pentru poliţiştii care conduc maşini de serviciu. Culmea, după ce a fost acuzat oficial că a condus fără permis, la finele anului 2014, Augustin Căpâlnaş a trecut cu succes examenul auto, devenind posesorul unui permis legal.

SURSA:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/seful-din-politia-romana-care-a-condus-20-de-ani-fara-permis-sia-tepuit-omul-de-incredere-victima-a-cerut-ajutorul-instantei-316443.html

RECLAMĂ
Articolul precedentO artistă de la noi a rămas fără haine fix înainte de a urca pe scenă! Ce s-a întâmplat, dar și cum a reușit să continue concertul
Articolul următorVestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui + Poza pe care i-a dedicat-o Anamaria Prodan