Home Monden Veste incredibilă pentru sora Simonei Sensual! Decizia care ar putea să o...

Veste incredibilă pentru sora Simonei Sensual! Decizia care ar putea să o aducă mai curând în braţele fostului ei soţ!

439
0
loading...
Curtea de Apel Bucureşti a redus pedepsa primită de Răzvan Iotta, în dosarul de crimă organizată deschis pe numele acestuia. 
Conform deciziei, Iotta a fost condamnat la  5 ani şi 6 luni, pedepsă la care s-a adăugat un spor de un an şi 6 luni, “inculpatul executând în final, pedeapsa rezultantă de 7 ani închisoare”. Decizia este definitivă. Aşa că, foarte curând, acesta va putea ieşi din spatele gratiilor.
Fostul soţ al frumoasei blondine este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, trafic de droguri, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi uzurparea de calităţi oficiale şi a scăpat cu o pedepsă destul de mică, în condiţiile în care risca până la 20 de ani de închisoare.
Au rămas prieteni
Potrivit surselor noastre, dosarul lui Răzvan Iotta( şi posibilitatea unei condamnări dde durată) a fost motivul pentru care, la începutul lunii aprilie 2014, Alice Iotta şi soţul ei au ales – discret, în faţa unui mediator – să pună capăt căsniciei începută acum patru ani. „Divorţul meu a venit după ce, timp de 13 ani, ne-am iubit nebuneşte. E adevărat, ne-am căsătorit abia acum patru ani, dar nu actele contează. De aceea, chiar dacă am decis să ne despărţim, am făcut-o în aşa fel încât să rămânem prieteni, mai ales că avem şi un copil de crescut împreună. Băieţelul rămâne la mine, dar avem custodia comună. Nu au fost negocieri legate de partaj, ne-am înţeles ca fiecare să plece din relaţie aşa cum a intrat, adică cu ce a avut înainte de căsătorie. Nu au fost neînţelegeri între noi, dar la un moment dat ne-am dat seama că e mai bine ca fiecare să îşi vadă de drumul lui, de viaţa lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Alice Iotta.
Dealer lui Robert Mircea Sandu
Răzvan Iotta are mai multe fapte la activ, fiind condamnat deja pentru trafic de droguri, într-un alt dosar penal. Numele lui a devenit cunoscut în urmă cu zece ani, când Iotta a fost identificat de procurori ca cel care i-ar fi aprovizionat cu droguri pe Robert Mircea Sandu – presupusul furnizor al lui Ţiriac junior – şi pe Radu Eugen Năstase – presupusul dealer al Ralucăi Sandu. După divorţul de Alice, Răzvan Iotta pare că a ajuns la mâna statului. sursa: spynews.ro

loading...
loading...
loading...