Acasă Stiri Vedeta căutată de polițiști și dată dispărută de familie a apărut, după...

Vedeta căutată de polițiști și dată dispărută de familie a apărut, după două luni! Unde a fost și prin ce chinuri groaznice a trecut. Primele declarații

420
0

După ce familia a anunțat poliția că a dispărut, autoritățile au început să o caute pe vedetă, însă iată că după două luni, aceasta a apărut pe rețelele de socializare. Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu ea, iar bruneta ne explică ce s-a întâmplat. Nu a fost deloc o perioadă ușoară și viața i-ar fi fost pusă în pericol.În urmă cu două luni, Delia Rexha, cunoscută în lumea mondenă, pleca de acasă fără a anunța unde merge, însă nu s-a mai întors. Familia brunetei a tot așteptat ca aceasta să dea un semn, însă nimic, astfel că după doar câteva zile au alertat poliția cu privire la dispariția sa.

RECLAMĂ

Zilele au trecut, însă Delia Rexha nu s-a mai întors la domiciliu, astfel că în cele din urmă familia a decis să-și dea acordul pentru mediatizarea cazului, cu speranța că cineva îi va da de urmă și se va afla ce s-a întâmplat cu ea.

A apărut vedeta din showbiz dată dispărută și cautată de polițiști. Ce s-a întâmplat cu ea

Ei bine, după două luni în care nu a dat niciun semn, Delia Rexha a apărut pe rețelele de socializare și și-a liniștit comunitatea de urmăritori cum că totul este bine și că este în viața, căci familia se gândea deja la ce e mai rău.

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu bruneta, care ne-a mărturisit că a plecat din țară în Germania, acolo unde a cunoscut pe internet un bărbat, și care, tot el, i-a cumpărat bilete pentru a pleca la el.

”Am fost plecată din România la cineva, la o persoană care i-a plăcut de mine, am stat la el, însă au intervenit discuții, probleme și s-a ajuns până la bătaie. Am fost în Germania. Noi ne-am cunoscut, pe internet, era neamț, am mers la el”, a zis Delia Rexha pentru Spynews.ro.

Totul a fost bine și frumos. Bărbatul era potent financiar și îi promisese Deliei Rexha marea cu sarea, însă până la un punct, atunci când i-a cerut brunetei să se căsătorească cu el. Ea nu și-a dorit asta, iar atunci au început problemele.

Bărbatul i-a cerut să-i dea toți banii înapoi pe care i-a oferit pe parcursul săptămânilor de relație, ea nu a fost de acord, iar el a sărit să o bată. Cu greu a reușit bruneta să scape din mâinile neamțului, care avea peste 40 de ani, fiind mai mare decât ea.

”Prima lună a fost totul ok, apoi a început să-mi zică că m-a întreținut cu bani, că el voia să ne căsătorim, să fim împreună toată viața. Eu i-am zis că nu-mi stă gândul la asta, eu nu vreau și că mai bine i-am zis că hai să încheiem relația aici. El mi-a zis că vrea banii înapoi, aproape 10.000 de euro, pe care mi i-a dat. Eu nu știu ce intenții a avut el, el credea că eu o să lucrez în Germania să-i dau lui bani. Eu am început să reacționez mai violent cu vocea, el după mi-a zis că nu am niciun drept să țip la el și a sărit să mă bată. Eu acum am plecat de la el, sunt cazată la hotel”, a mai zis Delia Rexha.

Bărbatul i-a spart telefonul, iar ea nu a putut să mai ia legătura cu familia

Și pentru că bărbatul i-a spart telefonul, Delia Rexha nu a mai avut nicio șansă să ia legătura cu cineva din România pentru a anunța că totul este sub control, că se află în Germania, iar astfel familia a fost nevoită să anunțe autoritățile cu privire la dispariția sa.

”Telefonul mi-a fost spart de către el, nu aveam cum să mai intru pe Facebook să anunț că sunt în Germania, nu aveam pe cine să sun să anunț, nu mai aveam contacte”, a mai zis ea.

Întrebată dacă mai are din banii pe care germanul i i-a oferit, bruneta spune că și-a făcut de 1500 de euro lifting facial, însă nu i-a cheltuit pe toți, ci a mai pus și deoparte.

”Mi-am făcut lifting facial, care a costat 1500 de euro, nu i-am stricat pe toți, bineînțeles că mi-au mai rămas bani de la el”, ne-a mai zis Delia Rexha.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/vedeta-cautata-de-politisti-si-data-disparuta-de-familie-a-aparut-dupa-doua-luni-unde-a-fost-si-prin-ce-chinuri-groaznice-a-trecut-primele-declaratii-321243.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMinor de 17 ani, violat in arest
Articolul următorLovitură teribilă pentru părinții polițistei care s-a împușcat în cap / Văduvul cu epoleți, proces pentru avere