Acasă Stiri Lovitură teribilă pentru părinții polițistei care s-a împușcat în cap / Văduvul...

Lovitură teribilă pentru părinții polițistei care s-a împușcat în cap / Văduvul cu epoleți, proces pentru avere

384
0

Polițistul rămas văduv după ce soția angajată la IPJ Mehedinți și-a zburat creierii în gara Strehaia i-a dat în judecată pe socrii îndoliați, pentru împărțirea averii.

RECLAMĂ

Homepage » Actualitate » Stiri interne » Lovitură teribilă pentru părinții polițistei care s-a împușcat în cap / Văduvul cu epoleți, proces pentru avere

Lovitură teribilă pentru părinții polițistei care s-a împușcat în cap / Văduvul cu epoleți, proces pentru avere

De Narcis Voica.
Publicat pe 16.11.2023 la 23:29 Actualizat pe 16.11.2023 la 23:29

Polițistul rămas văduv după ce soția angajată la IPJ Mehedinți și-a zburat creierii în gara Strehaia i-a dat în judecată pe socrii îndoliați, pentru împărțirea averii. Galerie (5)

  • Părinții îndoliați și sora Adelei, polițista care și-a tras un glonț în cap, au fost luați în vizor de ginere
  • Polițistul Cristinel vrea ca averea familiei îndoliate să fie împărțită și cu el
  • Cristinel și Adela abia se căsătoriseră și aveau nimic în declarațiile de avere

Profund afectat de pierderea soției, Cristinel S., ofițer de poliție, a decis să păstreze ca amintire o parte din averea familiei tinerei care s-a sinucis la scurt timp după nuntă, așa că i-a dat în judecată pe părinții acesteia și pe sora defunctei, ca să le facă partajul. Conform declarațiilor de avere depuse de Adela-Loredana și Cristinel S., cei doi nu aveau nimic pe numele lor: nici case, nici terenuri, nici mașini, nici depozite bancare.

Culmea, polițista care s-a sinucis la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă nici nu apucase să-și actualizeze declarația de avere, cu noul nume de familie. Însă, în calitate de urmaș al Adelei, care s-a sinucis, Cristinel S. a decis să-și ceară drepturile în instanță și a cerut ca averea socrilor și a cumnatei să fie partajată conform procentelor prevăzute de lege, pentru ca nu cumva să fie sărit din schemă atunci când se va împărți moștenirea familiei în care abia intrase. Mai ales că familia Adelei este una foarte înstărită.

Anul trecut, în ianuarie, după o ceartă cu soțul ei, Adela i-a trimis acestuia un mesaj în care spunea că s-a săturat și îl anunța că va pune punct tuturor problemelor. S-a dus în baia gării Strehaia și și-a zburat creierii, cu pistolul primit de la Poliția Română, care o declarase aptă psihologic. „La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, a fost anunțul superiorilor.

Cristinel, care abia se însurase cu Adela și acum își cere dreptul de moștenitor al familiei acesteia, s-a declarat supărat după sinuciderea soției și, de mâhnire, a șters toate pozele pe care le avea cu aceasta pe Facebook, apoi a dezactivat contul de pe site-ul de socializare.

La scurt timp după ce se declarat mâhnit că i-a plecat îngerul, când nici nu se uscase bine cerneala pe certificatul de deces, moștenitorul Cristinel a fost văzut, conform presei, în compania unei tinere învățătoare, care se pare că i-ar fi fost amantă în perioada scurtei sale căsnicii. Și, fiindcă era deja un om liber, din moment ce abia își îngropase nevasta, moștenitorul Cristinel a renunțat la verighetă în momentul în care s-a pozat alături de învățătoarea care a înlocuit-o pe polițista sinucigașă.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/lovitura-teribila-pentru-parintii-politistei-care-sa-impuscat-in-cap-vaduvul-cu-epoleti-proces-pentru-avere-321288.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVedeta căutată de polițiști și dată dispărută de familie a apărut, după două luni! Unde a fost și prin ce chinuri groaznice a trecut. Primele declarații
Articolul următorPresupusul criminal al lui Adrian Kreiner s-a căsătorit cu o săptămână înainte de moartea afaceristului. Laurențiu Lăcătuș a fost prins de polițiști