Acasă Monden Vacanta Mare, din nou la TV? „Suntem in discutii avansate, asteptam OK-ul”...

Vacanta Mare, din nou la TV? „Suntem in discutii avansate, asteptam OK-ul” Mugur Mihaescu are o veste buna pentru fanii grupului umoristic din care a facut parte. Vacanta Mare ar putea reveni in curand pe micul ecran.

806
0

Mugur, Radu Pietreanu si Florin Petrescu isi doresc sa faca un film de lungmetraj si negociaza cu o televiziune.

RECLAMĂ

„Suntem în discuţii avansate, ne-am făcut temele şi aşteptăm OK-ul. Va fi un lungmetraj, o colaborare direct cu o televiziune. Scenariul e scris, urmează să se aprobe finanţarea şi să filmăm. Nu ştim când pentru că nu mai depinde doar de noi. E ca într-o relaţie, trebuie să vrea amândoi, că altfel se numeşte viol”, a declarat Garcea pentru Ring.

„Nu sufăr de ‘nebăgare în seamă’. Mă opreşte încă lumea pe stradă, a fost prea puternic fenomenul. Filmuleţele noastre sunt destul de vizualizate pe YouTube, sunt şi reluări pe Kanal D… Mi-ar plăcea să o fac din nou, pentru că acum n-ar mai fi presiune financiară cum era în ultima perioadă. Ar fi ca la început, când o făceam din inconştienţă juvenilă, din pură plăcere sau doar din dorinţa de a râde. Nu mă mai interesează partea financiară. Publicul aşteaptă încă ceva de la noi, iar eu mai am multe de spus. M-am mai maturizat, iar dacă până acum jucam eu, de acum va trebui să pun nişte tineri, că altfel nu se pupă lucrurile”, a explicat Mugur Mihaescu.

RECLAMĂ
Articolul precedentRazboi total intre televiziuni! Antena 3 da in judecata Romania Tv. Intr-un comunicat de presa, Antena 3 a anuntat ca va actiona in judecata Romania Tv pentru afirmatii defaimatoare.
Articolul următorLia Olguţa Vasilescu, înjurată şi ameninţată cu moartea de iubitorii de animale