Acasă Life Style „Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză...

„Va ieși o rețetă delicioasă. O nebunie!” Rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pregătită de chef Gheorg!

473
0

Chef Gheorg a pregătit rețeta de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican, pentru care aveți nevoie de doar câteva ingrediente.

RECLAMĂ

Chef Gheorg a ținut neapărat să pregătească plăcintele cu brânză în stilul Niculinei Stoican și asigură că acest preparat este un adevărat deliciu, fără să ai nevoie de foarte multe ingrediente.

Ingrediente:

  • 1 kg brânză telemea
  • 7-8 ouă întregi
  • 500-600 ml lapte dulce
  • 500-600 ml apă minerală
  • 500 gr făină

„Adăugăm apă minerală, ca așa m-a învățat Niculina.” Rețeta inedită de plăcintă cu brânză a Niculinei Stoican

Chef Gheorg a împărtășit cu urmăritorii săi cum prepară plăcinta cu brânză sărată a Niculinei Stoican și care sunt ingredientele de care avem nevoie. Aceasta este foarte ușor de pregătit, iar plăcinta se realizează fără foaie de copt sau aluat. Iată care este rețeta.  „Rețete cât mai ușor de pregătit. Rețetă de plăcintă cu brânză ca la Niculina Stoican. La ea am mâncat această plăcintă și o s-o pomenesc toată viața. Am aici brânză telemea pe care am răzuit-o, peste care am adăugat puțină brânză de vaci. Am pus niște ouă pe care le-am bătut. La un kilogram de brânză punem 7-8 ouă. Adăugăm apa minerală, ca așa m-a învățat Niculina. Va ieși o rețetă delicioasă. Punem și jumătate de litru de lapte și amestec toate ingredientele. Dacă o vreți dulce, adăugați și puțin zahăr, însă eu vreau să o păstrez cu brânză sărată. Iar deasupra pun puțin zahăr să iasă puțin crocantă și să se îmbine gustul de dulce cu sărat. O nebunie.”, a povestit chef Gheorg.

„E uniformă, are o culoare frumoasă.” Cum arată plăcinta Niculinei Stoican făcută de chef Gheorg

Chef Gheorg a explicat și cum trebuie amestecate ingredientele, dar și cât de mult trebuie să stea aceasta la cuptor, pentru a se coace și a fi gata de servit.

Această plăcintă poate fi făcută și dulce.  „Amestecăm brânza cu laptele, apă minerală și adăugăm puțină făină să o lege. Nu trebuie să fie foarte subțire, dar nici foarte groasă, cât să curgă. O pun în tavă frumos, iar acum o dau la cuptor pentru 45-50 de minute, iar deasupra pun zahăr  pentru a ieși crocantă. E uniformă, are o culoare frumoasă. Se pregătește foarte ușor.”, a mai povestit chef Gheorg.

sursa: https://www.kfetele.ro/va-iesi-o-reteta-delicioasa-o-nebunie-reteta-de-placinta-cu-branza-a-niculinei-stoican-pregatita-de-chef-gheorg-20380424

RECLAMĂ
Articolul precedent„Îmi doresc foarte mult să devin mamă. Am văzut ce înseamnă să iubești un suflet.” Claudia Ghițulescu, rezoluții despre dragoste și familie în noul an
Articolul următorCum să eviți relațiile toxice și să te bucuri de cele sănătoase