Home Stiri Urări de Crăciun de la vedete pentru cititorii.

Urări de Crăciun de la vedete pentru cititorii.

487
0
loading...

Andreea Tonciu: “Sărbători fericite, La mulţi ani”, sănătate şi să citiţi zilnic Libertatea.ro, ca să vedeţi ce s-a mai scris despre mine” (n.r. – râde).

loading...
loading...

Cristina Roman: “Sper ca acest Crăciun să vă aducă multă dragoste tuturor, fiecare să îşi găsească fericirea şi să aibă pace în suflete”

Simona Traşcă: “Să vă binecuvânteze Dumnezeu în tot ceea ce faceţi şi să vă ajute să aleageţi ce e bun pentru voi”.

Simona Sensual: “Crăciun fericit, sănătate şi fericire pentru toată lumea!”.

Sânziana Buruiană: “Vă urez să fiţi alături de cei dragi, să petreceţi sărăbătorile în familie, cu multă bucurie, aşa cum ar trebui să fie de Crăciun”.

Ruxandra Dragomir: “Le urez cititorilor celui mai îndrăgit tabloid din România să aibă sărbători frumoase alături de familiile lor şi de persoanele lor dragi. Anul 2013 sa le aduca romanilor un an mai bun, mai prosper si mai putine griji”

Trupa Amadeus (Alexandra, Andreea, Cristina si Patricia): “Le dorim tuturor celor care citesc Libertatea, aşa cum noi o facem zilnic, cele mai frumoase gânduri, pace sufletească şi armonie la locul de muncă şi în casele lor. Să nu uite că muzica este foarte importantă în viaţa lor”.

Mihai Leu: “Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, le urez românilor să fie liniştiţi, sănătoşi şi prosperi”.

Adina Buzatu: “Cititorilor “Libertatea” le doresc multă sănătate, dragoste și putere de muncă! Să fie buni și înconjurați de iubire în noul an!”

Celia: “Vă doresc iubire neconditionată, să trăiți o viata lipsită de invidie și răutate, să iertați și să că bucurați de tot ce este frumos în viata. Vă urez ‘Sărbatori fericite’ cu multă liniște în suflete!”

Costi Ioniță: “E momentul să trecem spre o nouă etapă a vietii și să privim doar partea pozitivă a lucrurilor, să ne bucurăm unii de alții și să lăsăm răutatea la o parte. Totul în viață este posibil atâta timp cât vrei să faci doar bine. Sărbători fericite”!

sursa: libertatea.ro

loading...
loading...