Home Stiri Top 10 cele mai penibile şi mai amuzante declaraţii ale vedetelor din...

Top 10 cele mai penibile şi mai amuzante declaraţii ale vedetelor din România în 2012! Mai mult: Top 10 cele mai penibile şi mai amuzante declaraţii ale vedetelor din România în 2012! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

566
0
loading...

Nu întotdeauna când vine vorba de dat declaraţii, vedetele autohtone spun ceea ce trebuie. De multe ori din dorinţa de a ieşi din banal sau din neştiinţă dau cu bâta-n baltă.

loading...
loading...

1. “În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus”, a spus Laurenţiu Reghecampf după ce Steaua a fost eliminată din Cupă de Concordia Chiajna.

2. “Un agent mi l-a propus. Nicoliţă mi-a spus că Pongolle era incredibil. Dar aici nu face fiecare ce vrea, ci doar ce vreau eu. E negru, deci… Bănel a insistat, că e creştin, că nu ştiu ce, dar dacă e negru, la revedere!”, a fost declaraţia lui Gigi Becali care a şocat Europa. Europarlamentarul a spus în repetate rânduri că nu îi plac fotbaliştii de culoare.

3. “Mihaela Rădulescu a fost cândva femeia tuturor fotbaliștilor”, a spus Radu Banciu despre prezentatoarea de televiziune. De când prezintă emisiunea “Lumea lui Banciu”, la B1 TV, jurnalistul a atacat şi jignit numeroase persoane din showbiz, printre care se numără Andra şi Cătălin Măruţă, Bianca Drăguşanu, Tania Budi, Mircea Badea, Ramona Bădescu și Dan Bittman.

4. “Dacă citeşti foarte mult eşti un pic tâmpit”, a spus Mircea Badea într-un interviu acordat unei emisiuni televizate.

5. “Ăsta e un raport pentru oligofreni”, a tunat Mitică Dragomir în momentul în care Piţurcă a prezentat un raport de activitate al echipei naţionale pe o singură coală şi conţinînd şirul rezultatelor “tricolorilor” pe 2012.

6. “Stejarul produce lemne, nu flori. Delfinul este o pasăre”, a mărturisit Andreea Tonciu la emisiunea “Happy Hour” prezentată de Măruţă.

7. “Este la nivelul Băzic Ingliş”, a spus Cristian Tudor Popescu despre prestaţia în engleză a lui Crin Antonescu în faţa oficialilor FMI.

8. “Prima noapte de amor, a doua, a treia… la CURVE! Îmi era TEAMĂ să nu ÎMI DAU DRUMUL repede!”, a declarat Vladimir Drăghia despre primele sale experienţe sexuale. E drept că a fost sincer, dar parcă există lucruri care nu ar trebui să apară în presă.

9. “Vatmanul a decis să-mi dea o lecție”, a declarat Mircea Lucescu după accidentul pe care l-a avut în Bucureşti. Antrenorului lui Şahtior îi este foarte greu să recunoască atunci când este vinovat.

10. ”Să-mi spuneți “Cuțu!” dacă mă mai vedeți cu Adrian Cristea”, a spus Bianca după o ceartă hotărâtă cu fotbalistul Petrolului. La nici două săptămâni distanţă, fotomodelul s-a împăcat cu Cristea şi Măruţă a fost primul care a strigat-o pe Bianca cu apelativul “Cuţu”.

sursa: Libertatea.ro

loading...
loading...