Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea Craiova pregătește cu mare atenție partida cu Ceahlaul

Universitatea Craiova pregătește cu mare atenție partida cu Ceahlaul

580
0

Alb-albaştrii au izbutit o victorie frumoasă cu Rapidul la începutul acestei săptămâni şi doresc să o încheie perfect: cu o victorie contra Ceahlăului.

RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obținut o victorie clară în derbyul cu Rapid Bucureşti, 2-0 pe tabela de marcaj și multe alte ocazii frumoase de gol, fapt ce au pus-o pe gânduri chiar și pe Steaua, adversara oltenilor din Cupa României. Pin victoria din ultima etapă, Brandan & co au atins o serie remarcabilă de 11 jocuri fără înfrângere(9 victorii și două remize)

Pentru a-i ține mereu conectați și concentrați asupra partidelor ce ua mai rămas de disputant până la pauza competițională din iarnă, Săndoi și Cârțu, cuplul de tehnicieni de pe banca Univeristății au stabilit un program complex de antrenamente în care vor alterna șsedintele tehnico-tactice cu cele fizice.

Astfel că miercuri şi joi de la 14:30, iar vineri de la 15:30 vor avea loc antrenamentele în care se va pregăti partida din etapa a XVI-a cu Ceahlăul Piatra Neamţ de sâmbătă ora 15:30. Duminică, după partida cu moldovenii ce se va juca pe stadionul “Ion Oblemenco”, alb-albaștrii au programat un antrenament de refacere după efort. sursa: oltenia24.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova: 31 de pietoni au fost amendaţi pentru traversare neregulamentară
Articolul următorFestivalul „Ioana Radu”, cu o seară de romanțe, cântece de petrecere și muzică interbelică