Acasă Stiri Un singur candidat eliminat din bacalaureat în prima zi de examinare

Un singur candidat eliminat din bacalaureat în prima zi de examinare

880
0

Un singur candidat a fost eliminat din examenul de bacalaureat, ieri, după ce a fost prins cu un telefon mobil asupra sa, la proba orală de limba şi literatura română, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei până la ora 15.00.

RECLAMĂ

Elevul de la Colegiul Ștefan Odobleja din Craiova a fost eliminat din examen după ce i-a sunat telefonul mobil în timpul examinării. În Dolj au fost amenajate 43 de centre de examen, unde peste 6.800 de elevi vor susţine probele bacalaureatului în sesiunea iunie – iulie 2013.

Elevii care nu au reuşit să se prezinte la prima probă de examinare se pot programa în zilele următoare doar dacă dovedesc un motiv temeinic, iar centrul de examen unde sunt înscrişi mai desfăşoară probe cu examinarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română, potrivit inspectorului general al ISJ Dolj, prof. Georgică Bercea.  Bacalaureatul 2013 a debutat luni, cu examinarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2013.

În Dolj s-au înscris un număr de 6.813 elevi. Potrivit ISJ Dolj, dintre aceştia, 5.172 fac parte din seria curentă şi restul de 1.641 elevi sunt din seriile anterioare. Cele 43 de centre de examen amenajate în Craiova şi judeţul Dolj sunt monitorizate video. sursa: dubluimpact.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentTransportul public, blocat la Râmnicu Vâlcea. Şoferii refuză să plece pe traseu
Articolul următorMircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor fi trimişi în judecată în aceaste zile