Acasă Stiri Un medic din Craiova atrage atenția polițiștilor de la 112. “A devenit...

Un medic din Craiova atrage atenția polițiștilor de la 112. “A devenit o obișnuință pentru politiști să intervină după ce s-a întâmplat o tragedie”

1687
0

Cristiana Geormăneanu, medic craiovean cu sute de misiuni de salvare cu elicopterul SMURD, atrage atenția asupra polițiștilor de la 112. Potrivit acesteia, medicul sau asistentul medical de la apelul unic de urgență, niciodată nu ar fi ignorat un apel și ar fi trimis o ambulanță, care în prezența poliției, ar fi intrat imediat în imobil, fără vreun mandat.

RECLAMĂ

Problema ar fi politiștii de la 112, care acționează prea târziu, după ce tragedia a avut loc.

“Toti acestia sunt platiti din bani publici, in regim „privilegiat”! Au fost atatea semnale in timp ca politistii de la 112 nu iau in serios apelurile, ca pentru ei acela este un loc „caldut”, nu unul cu mari responsabilitati care necesita o instruire complexa! Nu au luat in seama apelurile disperate ale medicilor aflati in misiune in prespital, unii fiind chiar amendati pentru ca „i-au deranjat” nejustificat, nici apelurile facute de medicii din UPU pentru a solicita sprijinul politiei, etc. A devenit o obisnuinta pentru politisti sa intervina dupa ce s-a produs o tragedie, ei nu stiu ce inseamna preventia!”, a precizat medicul Cristiana Geormăneanu, într-o postare.

O altă problemă semnalată de medicul craiovean, este de ce oamenii legii nu au cerut și o ambulanță, dacă fata a fost violată și bătută.

“Sanse de salvare a fetei si a fetelor erau suficiente daca idiotii platiti regeste din bani publici si imbuibati cu tot felul de „drepturi speciale si facilitati” si-ar fi facut treaba!”, a conchis Cristiana Geormaneanu, potrivit aceleiași surse.

Sursa: ziar de craiova

RECLAMĂ
Articolul precedentAlertă în Caracal. Scurgeri de substanţe periculoase, dintr-un tren încărcat cu propilenă
Articolul următorDOLJ | Minoră căutată de polițiști