Acasă Stiri Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a...

Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera | La momentul agresiunii, în apartamentul groazei se aflau doi copii

204
0

Situație dramatică în centrul Capitalei. Un bărbat amenință că se sinucide după ce a atacat-o cu un cuțit şi a rănit-o pe concubina sa.”Au trecut mai bine de șapte ore de când acest bărbat de 57 de ani amenință că se aruncă de la etajul opt al blocului în care locuiește.

RECLAMĂ

El a cerut să-i fie adusă fetița concubinei sale, pentru a vorbi cu copilul în vârstă de opt ani. La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe, inclusiv o echipă de alpiniști care poate escalada pereții imobilului.

Alerta a fost dată înainte de miezul nopții de duminică spre luni, când din apartamentul unde se află bărbatul s-au auzit mai multe țipete.

Concubina bărbatului, o femeie de aproximativ 30 de ani, l-a anunțat pe acesta că vrea să pună punct relației și că intenționează să se mute din apartament. Ea și-a sunat o prietenă, să o ajute cu mutarea.

Bărbatul și-a ieșit din minți când a auzit că femeia vrea să-l părăsească. El a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori.

Când prietena femeii a ajuns la fața locului, a agresat-o și pe aceasta. Cele două femei au reușit să o scoată pe fetița de opt ani din apartament și au alertat autoritățile.

În cele din urmă, femeia de 30 de ani a ajuns la spitalul Floreasca, din cauza rănilor de cuțit făcute de concubinul ei, care i-au afectat plămânul.

După scenele violente, agresorul s-a baricadat în apartament și a amenințat că se va sinucide”, a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Sebastian Boldea.

Comunicatul Poliției: la momentul agresiunii, în apartament se aflau doi minori

„La data de 10 septembrie a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoștință a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani.

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi minori, au părăsit apartamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Concubina celui în cauză a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul s-a închis în interior și amenință că se precipită de la etaj.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF și echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB”, se spune în comunicatul Poliției, difuzat în cursul dimineții de luni, cu privire la acest caz.

Foto: imobilul unde s-a petrecut drama din centrul Capitalei

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/barbat-ameninta-sinucide-centrul-capitalei-cerut-fiica-concubinei-sale-685510.html

RECLAMĂ
Articolul precedentNoul an școlar începe pe picior greșit. Profesorii, nemulțumiți că legea salarizării nu este gata
Articolul următorO femeie și-a ascuns în sutien 16 șopârle vii. Vameșii au avut un șoc când au verificat-o