Home STIRI SPORTIVE U Craiova se destramă: Rotaru vrea să scape de un titular!

U Craiova se destramă: Rotaru vrea să scape de un titular!

1590
0
loading...

Patronul alb-albaștrilor face orice pentru a-l transforma pe Papură într-un antrenor de top în Liga 1! Oltenii pot pierde doi jucători importanți din cauza tehnicianului!

loading...
loading...

Corneliu Papură nu și-a făcut prea mulți prieteni după ce a fost numit, din nou, antrenorul Craiovei. La ultima partidă din campionat, Dan Nistor a avut o ieșire nervoasă după ce tehnicianul l-a schimbat pe final de meci.

Potrivit fanatik.ro, nu e exclus ca acest conflict să se termine cu o despărțire. Ori de Nistor, ori de Papură. Ținând cont de faptul că Mateiu a fost cel scos din echipă de antrenor, până săptămâna trecută, iar patronul nu a fost de partea jucătorului, este posibil ca Nistor să aibă aceeași soartă, dacă Rotaru nu va decide să-l lase liber de contract chiar din această iarnă.

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari la Craiova, iar acest lucru se întâmplă din cauza rezultatelor slabe, dar startul a fost dat de Mihai Rotaru, atunci când l-a înlocuit pe Bergodi cu Papură, iar suporterii s-au arătat iritați de această decizie.

Nistor a avut probleme și cu alți antrenori, în trecut. Chiar Dan Petrescu a fost unul dintre cei ce s-au confruntat cu temperamentul puternic al mijlocașului, în 2017.

Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii. Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea! La adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă”, spunea Dan Petrescu la acea vreme despre situația lui Dan Nistor.

Atacul Craiovei nu mai funcționează ce ceva vreme, în timp ce la mijlocul terenului Papură se confruntă cu probleme mari. Mateiu nu este tocmai pe placul antrenorului, Bic nu a scăpat încă de problemele ce l-au ținut departe de gazon în ultimele săptămâni, în timp ce Nistor a răbufnit. Ivanov a fost împrumutat la FC Voluntari, iar dacă Rotaru va decide să îl vândă și pe Cicâldău, trupa din Bănie riscă se se destrame.

foto: UCVOficial/Facebook

sursa: https://3minute.net/craiova-se-destrama/

loading...
loading...