Acasă Stiri Trupurile a doi bărbați, descoperite într-o fântână

Trupurile a doi bărbați, descoperite într-o fântână

593
0

Trupurile a doi bărbați, unul de 44 de ani și altul de 38 de ani, au fost scoase dintr-o fântână aflată în câmp în comuna Ciupercenii din Calafat. La ora 08:40, a venit un apel pe 112 că ar fi vorba de o persoană posibil înecată într-o fântană.

RECLAMĂ

Echipajul de Pompieri din Calafat a constatat că este vorba de o fântână în câmp aproape de o stână, unde se vedea plutind deasupraa o persoană. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei din fântâna iar, la o verificare atentă au mai descoperit încă o persană în fântâna.

Din primele verificări, cele două cadavre nu prezintă urme de violență.

Potrivit ISU, la fața locului s-a stabilit faptul că doi bărbați, unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase.

Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Sursa: GdS

RECLAMĂ
Articolul precedentCriminalul din Caracal a fost internat la Psihiatrie. „E posibil să nu fi avut discernământ când a comis crimele”
Articolul următorLa ultimul apel la 112, Alexandrei i s-a spus că poliţiştii vin spre ea și o vor salva. Fata a plâns și a implorat la telefon