Acasă Stiri Trei mașini noi de poliție, plecate de la Mioveni spre Mehedinți, s-au...

Trei mașini noi de poliție, plecate de la Mioveni spre Mehedinți, s-au lovit una de alta

2121
0

Trei mașini noi de poliție, care erau luate de la Mioveni și urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, s-au lovit, vineri, la Balș, în județul Olt.

RECLAMĂ

Trei mașini noi de poliție, care erau luate de la Mioveni și urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliție Mehedinți, s-au lovit, vineri, la Balș, în județul Olt, după ce șoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată și s-au lovit una de alta, transmite Mediafax.
Reprezentanții Poliției Olt au declarat corespondentului Mediafax, că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinți.

„Veneau din Argeș și se deplasau în direcția Craiova pe DN 65, iar pe raza orașului Balș, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru județul Mehedinți”, au spus reprezentanții Poliției Olt.

Martorii la eveniment spun că polițiștii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balș și, din neatenția șoferilor, mașinile au intrat una în alta.

Sursa: Gazeta de Sud

RECLAMĂ
Articolul precedentMedicul din România care stă într-o garsonieră, dar a construit un spital cu bani împrumutați
Articolul următorBărbatul şi-a pus mașina la vânzare ca să facă rost de bani pentru a salva viața câinelui său