Acasă Stiri Bărbatul şi-a pus mașina la vânzare ca să facă rost de bani...

Bărbatul şi-a pus mașina la vânzare ca să facă rost de bani pentru a salva viața câinelui său

1089
0

Randy Etter şi câinele său, Gemini, împărtăşesc o legătură specială încă de pe vremea când patrupedul era doar un pui. Au trecut 2 ani de atunci, iar cei doi se pot considera prieteni de nedespărţit.

RECLAMĂ

Se iubesc unul pe celălalt şi îşi fac reciproc zilele mai frumoase – drept urmare, atunci când Etter a aflat că sunt şanse mari să îşi piardă prietenul canin, a jurat că va face tot ce îi stă în puteri pentru a-i salva viaţa.

În urmă cu câteva săptămâni, Gemini se juca cu fiica prietenei lui Etter, iar copilul credea că e amuzant să arunce cu o jucărie înspre Gemini. Gemini o recupera de fiecare dată, iar bărbatul o lua repede, o spăla şi i-o înapoia copilului. Dar la un moment dat, Gemini a luat acea jucărie fără ca stăpânul său să-şi dea seama că una dintre părţile componente ale jucăriei lipsea.

Nimeni nu şi-a închipuit că Gemini înghiţise ceva ce nu trebuia – până când patrupedul a început să se simtă foarte rău.

Părea lipist de puteri şi m-am gândit că e ceva ciudat să stea culcat lângă mine şi să mă urmărească peste tot pe unde mergeam prin casă”, mărturiseşte Etter. „L-am simţit ca şi cum încerca să-mi spună: ‘Ajuta-mă!’”

Când Gemini a început să vomite în mod repetat, proprietarul său şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi l-a dus imediat la veterinar. Din păcate, la început, nimeni nu i-a putut spune cu certitudine ce se întâmplase cu Gemini.

„Mi-am pierdut slujba fiind nevoit să alerg de la un veterinar la altul şi simţeam nu voi ajunge nicăieri sau că nu-i voi putea oferi ajutorul de care avea nevoie în timp util”, mărturiseşte Etter. „A fost unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri cu care a trebuit să mă confrunt”.

În cele din urmă, un medic veterinar a fost în măsură să confirme că Gemini avea un blocaj la nivelul sistemului digestiv şi că avea nevoie urgentă de intervenţie chirurgicală – care costa 4.500 USD, bani pe care Etter nu îi avea. Pierderea lui Gemini nu era o opţiune, drept urmare bărbatul a decis să-şi pună maşina la vânzare pentru a încerca să obţină cel puţin o parte din bani pentru a-i salva viaţa celui mai bun prieten al său.

„Voi cheltui toţi banii obţinuţi din vânzarea maşinii pentru operaţia sa”, a spus Etter. „Aş fi devastat dacă mi-aş pierde cel mai bun prieten”.

FF420646-2460-445D-8D88-F9B9AF885A54

În cele din urmă, un prieten s-a oferit să-l împrumute cu suma de 2.000 USD, dar acest lucru nu era suficient – până când o organizaţie caritabilă locală a aflat despre situaţia câinelui şi a decis să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe Etter.

Street Outreach Animal Response (SOAR) Initiative a auzit despre povestea lui Gemini şi a reuşit să strângă aproape 3.000 de dolari din donaţii de la străini care au dorit să-i ajute cei doi prieteni să rămână împreună. Cu aceşti bani, Gemini a putut fi programat pentru operaţie – reuşind să supravieţuiască.

Gemini se recuperează bine, în siguranţă, în braţele celui mai bun prieten al său. Etter le este extrem de recunoscător tuturor celor care l-au ajutat să-i salveze viaţa lui Gemini şi nici nu-şi poate imagina ce ar fi făcut fără sprijinul acestor oameni minunaţi.

„Gemini înseamnă totul pentru mine”, mărturiseşte Etter. „Este cel mai bun prieten al meu. El este mereu acolo pentru mine şi am vrut doar să să-i întorc favoarea şi să-i fiu alături când a avut cea mai mare nevoie de ajutorul meu.”

Câinii sunt într-adevăr prietenii cei mai buni ai omului, iar noi trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a-i salva atunci când situaţia o impune.

Distribuiţi această poveste impresionantă în onoarea bărbatului care a fost în stare de orice pentru a salva viaţa celui mai bun prieten al său.

Sursa: Livebizmedia

RECLAMĂ
Articolul precedentTrei mașini noi de poliție, plecate de la Mioveni spre Mehedinți, s-au lovit una de alta
Articolul următorVIDEO | Maşini ciuruite, case distruse, oameni înspăimântaţi. Bucăţi uriaşe de gheaţă au făcut prăpăd în Slovenia, Polonia şi Germania