Home STIRI SPORTIVE Totul pentru titlu: vine Tamaș!

Totul pentru titlu: vine Tamaș!

122
0
loading...

Ambiția lui Rotaru dă roade. Gabi Tamaș s-a destăinuit apropiaților că va semna cu Craiova. “E cel mai stabil club, suporterii sunt demențiali!”

Mihai Rotaru este genul de afacerist care plusează, mizând chiar all-in, ori de câte ori întrezărește o oportunitate. Șansa de a se poza cu trofeul suprem din România este mai aproape ca oricând, în cei 7 ani de când conduce clubul din Bănie. Așa că, după victoria fabuloasă din Gruia, mergând în continuare pe analiza SWOT, patronul Craiovei a ajuns la concluzia că mai este un singur punct nevralgic, ce-i poate submina visul: centrul defensivei.

loading...
loading...

Gafele apărătorilor l-au costat pe Rotaru puncte importante de-a lungul acestei stagiuni, iar finanțatorul nu mai e dispus să riște. Așa că insistă aproape zilnic cu oferta pentru Gabi Tamaș, îl sună direct și în termeni concreți. Tamaș l-a lăudat pe patronul Craiovei în cercul său intim de prieteni, mărturisindu-le că e gata să semneze. “E super ok Rotaru, știe ce vrea, are cel mai stabil club la ora asta. Suporterii sunt demențiali, mori pe teren pentru ei. Vreau să semnez”, s-ar fi destăinuit Tamaș apropiaților săi.

Meciul cu Mediaș, din această seară, este o formalitate pentru echipa lui Rotaru, după ce sibienii s-au despărțit de 8 jucători, iar alți doi sunt indisponibili. Însă pentru ultimele patru runde ale campionatului, oficialii Universității vor siguranță maximă pe linia de fund. Tamaș, aflat și pe lista lui Pițurcă, e jucător liber după ce s-a despărțit de Astra Giurgiu. Fundașii centrali plătiți de Rotaru acum sunt Bălașa, Acka, Cosic și Gardoș.

Sursa: 3minute.net

loading...
loading...