Acasă Stiri Tonel Pop a depus plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Luiza și...

Tonel Pop a depus plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit”

1276
0

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a depus astăzi o plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă. Acesta susține că femeia a fost în Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, atunci când Luiza se afla acolo, răpită de bărbat.

RECLAMĂ

Tonel Pop mai spune că sunt elemente clare care dovedesc faptul că soția lui Gheorghe Dincă ar fi alterat și distrus probe din anchetă, potrivit Antena3. Acesta consideră că ea știe mult mai multe lucruri. 

„Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat. Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit. (…) Am fost la unul din băieții lui Dincă care a desconspirat-o pe soția lui Dincă, care a spus altceva. A încercat să ascundă faptul că soția lui Dincă a încercat să ascundă faptul că această doamnă s-a întors în Caracal, după ce mințiseră cu toții că ea a plecat și nu s-a mai întors”, a spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, audiat pentru o a treia victimă

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Banilă, a declarat că procurorii nu exclud varianta existenței unei a treia victime ale lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.Anchetatorii i-au pus întrebări și cu privire la cazul de acum patru ani, atunci când Alexandra Goghez a fost găsită decapitată în parcul din Craiova. Gheorghe Dincă a negat legătura cu acest caz.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentMara Bănică, vacanţă cu iubitul secret! Primele imagini cu cei doi
Articolul următorExclusiv / Un manelist celebru a fost bătut măr de invitaţi, la un eveniment. Artistul a ajuns în stare gravă la spital