Acasă Monden Mara Bănică, vacanţă cu iubitul secret! Primele imagini cu cei doi

Mara Bănică, vacanţă cu iubitul secret! Primele imagini cu cei doi

933
0

Inima Marei Bănică este plină de fericire. De când iubeşte din nou, vedeta radiază la braţul iubitului ei de care este foarte îndrăgostită. 

RECLAMĂ

Şi pentru că ţine atât de mult la el şi la clipele petrecute împreună, jurnalistapreferă, cel puţin pentru moment, să îşi ţină iubitul ascuns, conform Antena Stars. 

Mara Bănică şi iubitul ei au parte de momente romantice şi plin de de adrenalină. Cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o vacanţă exotică în Africa de Sud. Şi, aşa cum era de aşteptat, Mara şi iubitul au mers alături de ghid să exploreze una dintre cele mai cunoscute jungle din Africa. Maimuţele africane au fost una dintre atracţiie locului.

Probleme pentru Mara Bănică, în vacanţa din iunie

Mara Bănică a plecat în vacanţă în Germania, însă jurnalista a dat de probleme imediat cum s-a urcat în avion. „Plecări Otopeni. Jos, 35 de grade în interior. Urc. “Aia la business sigur au aer condiţionat”, îmi zic. Aiurea! Fetele de la recepție se chinuiau să pornească un ventilator. 39 de grade temperatură. Că deh! E mai sus. Și căldură urcă. Mă-ntreb, așa, în optimismul meu, dacă e doar un accident sau așa e zilnic. Și arunc întrebarea la fete. “Aşa e zilnic vara asta?”, îmi răspund epuizate, transpirate și cu părul lipit de cap. O mizerie. Dar una europeană. PS: mi e dor de Dragnea. El ne rezolva postările astea publice că se uita pe Facebook”, a scris Mara Bănică.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentCod portocaliu de vreme severă emis de ANM. Ploi torenţiale şi grindina lovesc judeţele Bacău şi Iaşi, în următoarea oră
Articolul următorTonel Pop a depus plângere împotriva soției lui Gheorghe Dincă: „Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit”