Acasă Uncategorized Tonciu si-a nenorocit genunchii incercand sa-l vada pe Mitea satisfacut!

Tonciu si-a nenorocit genunchii incercand sa-l vada pe Mitea satisfacut!

744
0

Profitand de invataturile coregrafice capatate la filmarile editiei de Revelion de la Pro TV, Andreea Tonciu a tinut sa-si suprinda iubitul cu un dans plin de senzualitate. Antrenamentele insa i-au distrus picioarele.

RECLAMĂ

Andreea a vrut sa-si suprinda iubitul cu un dans senzual
De Sarbatori, Nicolae Mitea a primit un cadou senzual de la iubita lui. Andreea Tonciu i-a dansat extrem de incitant. Profitand de invataturile primite de la coregrafii din Buftea pentru stipteasul pe care l-a facut in Noaptea dintre Ani alaturi de Laurette si Simona Sernsual, Tonciu i-a pregatit fotbalistului un show de toata frumusetea.
Antrenamentele insa i-au distrus picioarele

Pana a ajuns insa sa stapaneasca miscarile, bruneta si-a distrus genunchii. Dupa antrenamente, picioarele Andreei aratau precum ale unui sportiv de performanta. Epuizata, in pauze, Tonciu cerea ajutorul celor din echipa tehnica pentru a scapa de durere.

In timpul antrenamentelor, Tonciu a apelat la un barbat din echipa tehnica pentru a o ajuta sa scape de durerile de picioare

Plini de vanatai si umflati, genunchii ei aratau de-a dreptul dramatic. Se pare insa ca eforturile ei au meritat, iar Mitea a savurat din plin momentul pregatit de partenera lui.
sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCine este Dana Nicolaescu, văduva misterioasă, mai tânără cu 47 de ani decât regizorul?
Articolul următorO altă răscoală, în noaptea de Revelion: Zeci de tineri au devastat un restaurant din Caracal