Acasă Stiri Cine este Dana Nicolaescu, văduva misterioasă, mai tânără cu 47 de ani...

Cine este Dana Nicolaescu, văduva misterioasă, mai tânără cu 47 de ani decât regizorul?

1194
0

Producătoarea Dana Nicolaescu (35 de ani) l-a cunoscut pe Nicolaescu în 1996, pe când avea doar 18 ani. Regizorul i-a devenit mentor în cinematografie, iar în 2005, aceştia şi-au unit destinele.

RECLAMĂ

Regizorul şi-a implicat iubita într-o serie de proiecte, precum pelicula „15“.

Tânăra a preferat, totuşi, să fie o prezenţă discretă întrucât cei doi au fost surprinşi foarte rar la evenimentele mondene. „Pe Dana eu am crescut-o“, a afirmat Sergiu Nicolaescu în 2009 despre femeia alături de care şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă.

„Am făcut cunoştinţă cu soţia lui la una dintre aniversările lui Nicolaescu. Este o femeie foarte discretă, niciodată nu se băga în faţă. A stat în umbra lui şi a fost întotdeauna ajutorul lui cel mai important. Lumea nici nu ştia că era căsătorit la început, fiindcă nu erau genul de oameni care să se afişeze în public”, a declarat pentru „Adevărul” Luminiţa Erga, actriţă la Nottara, care a fost distribuită de Nicolaescu în ultimul său film.

Sergiu Nicolaescu a fost atras de femeile mai tinere decât el, iar cea de-a treia soţie a fost dovada clară a acestor preferinţe.
Artistul a declarat la un moment dat că nu ar putea avea o relaţie cu o femeie de 40 de ani. „Îmi plac cele tinere“, spunea Nicolaescu. Înainte de mariajul cu Dana Nicolaescu, maestrul a mai fost căsătorit de două ori. De prima nevastă, Mariana, s-a despărţit la numai trei luni după nuntă. Cu cea de-a doua nevastă, o pictoriţă de costume pe nume Gabriela, a fost însurat zece ani.

În pofida diverselor relaţii, regizorul a rămas cu un mare regret: nu a avut moştenitori. „Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii. Nu am căutat să mă realizez printr-o dragoste mare. Câti bărbati pot afirma că au întâlnit dragostea vieţii lor?“, a spus Nicolaescu.

Nefericitul eveniment a adus în atenţia publicului principalele evenimente din cei 82 de ani de activitate. Dacă viaţa sentimentală nu i-a adus împlinirea deplină, cineastul a încercat să se sinucidă de trei ori în adolescenţă. „Am vrut să mă împuşc de trei ori“, a declarat regizorul. „Era un revolver pe care îl aveam în casă. Chiar am apăsat pe trăgaci. De fiecare dată. Am avut noroc, se pare. De ce-am făcut-o? Nu ştiu. Mi-era lehamite de tot, mi-era indiferentă viaţa. Traumele războiului, probabil. Dar am avut o copilărie absolut liberă şi fascinantă“, a povestit cineastul.

Regizorul şi-a presimţit moartea, iar la ultima şedinţă a vechii legislaturi, în plenul Senatului, Sergiu Nicolaescu şi-a luat la revedere de la colegii săi.

Vestea morţii a trezit reacţii în rândul artiştilor, colegilor şi prietenilor lui Nicolaescu, dar şi în rândul politicienilor.
sursa: adevarul.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGhici ce mare vedetă s-a dus fără chiloţi la sala de gimnastică?
Articolul următorTonciu si-a nenorocit genunchii incercand sa-l vada pe Mitea satisfacut!