Acasă Monden Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea....

Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi”

217
0

Theo Rose a vorbit despre sarcină și relația cu Anghel Damian. Declarațiile mult așteptate și-au făcut simțită prezența și țin primele pagini din showbiz-ul monden. Frumoasa artistă nu a mai ezitat și a vorbit fără perdea despre sarcină, cât și despre relația ei cu Anghel Damian

RECLAMĂ

Theo Rose a fost destul de reținută în momentul în care s-a aflat că este însărcinată. Doar apropiații au ieșit în față și au confirmat sarcina. S-a dezbătut pe larg subiectul, iar apoi, atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au spus clar că vor fi părinți. Totuși, fanii nu au auzit încă povestea pe larg și lucruri din intimitatea lor.

Theo Rose, noi detalii despre sarcină și relația cu Anghel Damian

Theo Rose a simțit presiunea care se pune pe ea din toate părțile. Artista a decis să vorbească fără perdea pentru a mulțumi pe toată lumea. Totodată, a explicat clar că privind relația ei cu Anghel Damian vrea să fie mult mai discretă ca până acum.

Theo Rose nu a stat pe gânduri și l-a numit pe Anghel Damian sufletul ei pereche. Artista a explicat că povestea de dragoste dintre ei este una pe care nu o poate explica și la care nu se aștepta. Fericită din cale afară, Theo Rose a dat de înțeles însă că sarcina nu a fost planificată, ci așa a vrut Dumnezeu să fie.

„A fost ceva, nu am cum să înțeleg deocamdată cum se poate să existe așa ceva, dar Dumnezeu știe clar ce face cu noi și de ce ne pune în anumite contexte.

Încerc totuși să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa”, a declarat, pentru Playtech Știri, Theo Rose.

Theo Rose, afectată de presiunea din mediul online

O știm deja pe Theo Rose că este una dintre cele mai puternice artiste. În ciuda numeroaselor episoade de hate, frumoasa cântăreață a știu cum să gestioneze totul. Nu s-a lăsat niciodată afectată de către gura lumii, însă se pare că de data aceasta presiunea pusă pe ea privind sarcina și-a pus amprenta.

„Oamenii au reacționat în fel și chip. Vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment. Am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț. Lasă că e bine așa”, mai declarat Theo Rose.

sursa:https://www.bzi.ro/theo-rose-despre-sarcina-si-relatia-cu-anghel-damian-este-jumatatea-mea-dumnezeu-stie-clar-ce-face-cu-noi-4596342?utm_source=GBR&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR32nMJJfNAsIxUE2fStxNUHJgqxEe5QbIq_9HD6ThwHR5WxK4-5l3diNlM

RECLAMĂ
Articolul precedentCEO Enel: Plecăm din România pentru că nu mai putem creşte, nu din cauza cadrului legal
Articolul următorCe s-a ales de fiica regelui Cioabă? Luminița s-a dezis de tradițiile țigănești