Home Monden Tenorul Vlad Miriță s-a însurat! Ce mireasă frumoasă și-a ales.

Tenorul Vlad Miriță s-a însurat! Ce mireasă frumoasă și-a ales.

520
0
loading...

În afară de nunta lui What”s Up, în showbiz s-a mai fiormat o nouă familie, în aceeași zi de 28 augut. Tenorul Vlad Miriță (35 de ani) și-a unit destinele cu Maria Natura, un frumos model, la Târgoviște, orașul natal al solistului, în fața unui sobor de 15 preoți.

loading...

După o relație de patru ani cu una dintre artistele trupei Amadeus, care s-a terminat în 2014, Vlad și-a găsit alinarea în brațele Mariei. Aceasta a atras toate privirile cu rochia de mireasă pe care a ales-o pentru cea mai specială zi din viață. Silueta ca trasă prin inel i-a fost frumos îmbrățișată de ținuta cu detalii dantelate, iar chipul angelic i-an fost pus în evidență de părul frumos prins la spate.

Printre invitații la petrecere s-au numărat Remus Truică, Alex Ciucu, Nico, cea cu care Vlad a reprezentat România la Eurovisionul din 2008, și soțul ei, dar și Ozana Barabancea. Soprana a și fost cea care i-a dat de gol pe tinerii însurăței, scriind un mesaj de felicitare pe Facebook: “La mulți ani! Casă de Piatră, Vlad Miriță și Maria Miriță! Să vă fie viața un zâmbet și un soare! Vă rog să fiți fericiți! Cea mai frumoasă slujbă de cununie , cu un sobor de 15 preoți, la Mitropolia Târgoviște! Binecuvântați să fiți voi, noua voastră familie, prietenii voștri și urmașii vostri! Vă iubesc și vă mulțumesc!”

sursa: click.ro

loading...
loading...