Acasă Stiri Hidrologii au emis două coduri, portocaliu și galben.

Hidrologii au emis două coduri, portocaliu și galben.

970
0

Hidrologii au emis, joi, noi avertizări Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din două judeţe, începând de la ora 14.00 până vineri la ora 16.00, dar și avertizări Cod galben de inundaţii pe râuri din 32 de judeţe, până vineri noaptea, transmite Mediafax.

RECLAMĂ

Avertizarea Cod portocaliu este valabilă pe mai multe râuri din județele Timiș și Caraș Severin de joi, de la ora 14.00, până vineri, la ora 16.00.

Hidrologii anunță scurgeri pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, cu posibile depășiri ale cotelor de apărare.

9E0A8828-F44C-4210-896E-86B2DD65026A

De asemenea, râuri din județele Sălaj, Satu Mare, Bihor, Cluj, Arad, Hunedoara, Alba, Timiş, Caraş Severin, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Vâlcea, Argeş, Olt, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa, Braşov, Covasna, Buzău, Brăila, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi și Botoşani sunt sub avertizare Cod galben, care este valabilă tot de joi, de la ora 14.00, până vineri, la ora 24.00.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare joi, între orele 17.00 și 24.00, pe unele râuri din judeţele Caraş Severin, Timiş, Arad şi Bihor.

Sursa: Digi24

RECLAMĂ
Articolul precedentVremea în București, vineri, 7 iunie. Soare „cu dinți” și ploi
Articolul următorTânărul din Gorj, bătut crunt de un bodyguard la petrecerea burlacilor, își amână nunta. Medicii i-au extripat un rinichi