Home Stiri Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate...

Tânăr înecat în Prut după ce s-ar fi aventurat în apele învolburate să-și salveze calul și căruța. Ionuț avea 36 de ani

209
0
loading...

Un tânăr de 36 de ani din Vaslui a fost găsit înecat în Prut, cu tot cu cal și căruță, trupul său fiind scos la mal de polițiștii de frontieră, ajutați de pompierii de la ISU Murgeni

loading...
  • Ionuț avea 36 de ani și era cioban la o stână de pe lângă Vaslui.
  • Tânărul a fost scos mort din apele Prutului, la fel și calul pe care ar fi încercat să-l salveze.

Polițiștii au descoperit pe malul apei animalul mort, încă legat de căruță, dar și o pereche de încălțări. Au chemat ajutoare și, după câteva ore, au descoperit în apă și trupul tânărului de 36 de ani din localitatea Cârja.

„Politia orasului Murgeni a fost sesizatã în jurul orelor 15.30, de cãtre o patrulã a Politiei de Frontierã, cã în timp ce patrulau pe raza satului Cârja, au observat în râul Prut, la mal, un cal mort si o cãrutã. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Murgeni, care au identificat în locul indicat si o pereche de încãltãri. Au fost solicitati cei de la ISU Vaslui si de la Politia de Frontierã, iar în urma cãutãrilor, în jurul orelor 19.30, la aproximativ 10-15 metri de malul apei a fost gãsit un bãrbat, decedat”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru vremeanoua.ro.

Ionuț era cioban, împreună cu fratele lui, la o stână aflată între satele Râșești si Cârja. Localnicii sunt șocați de sfârșitul tragic al tânărului, despre care au doar cuvinte de laudă.

O primă ipoteză luată în calcul de anchetatori ar fi aceea că Ionuț se afla cu căruța pe malul Prutului, iar calul s-ar fi speriat, probabil de un șarpe, și a fugit direct în Prut. Ca să-l salveze, tânărul a sărit în apă, însă atelajul s-a răsturnat peste el și au sfârșit înecați atât el, cât și animalul său.

sursa: observatornews.ro

loading...