Home STIRI SPORTIVE Tactica lui Brandan: stă în Cupă, joacă împotriva lui ASA » Madson...

Tactica lui Brandan: stă în Cupă, joacă împotriva lui ASA » Madson n-a mai avut şansa să aplice strategia

388
0
loading...

Aseară, în minutul 90, Pablo Brandan a tras de timp pînă cînd a încasat şi al doilea cartonaş galben, fiind eliminat în meciul cîştigat de CSU Craiova la U Cluj (2-0).

loading...
loading...

Asta după ce luase primul avertisment în minutul 81, după ce a avut ceva de împărţit cu un jucător al ardelenilor, Neag. Argentinianul, căpitan al oltenilor luni seară, a aplicat o tactică, căutînd eliminarea cu U Cluj pentru a pierde 16-imile Cupei României, cu FC Caransebeş, dar să fie apt de joc duminică împotriva celor de la ASA Tîrgu Mureş, într-un meci al orgoliilor între cele două formaţii care s-au luptat anul trecut în Seria B2. Sud-americanul avea 4 cartonaşe galbene înainte de a trage de timp pentru a obţine cartonaşul roşu, ceea ce nu i-ar fi permis să joace contra lui ASA.

Ar fi fost o situaţie extrem de delicată pentru Săndoi şi Cîrţu în privinţa rundei a 9-a din Liga 1. Aceasta întrucît şi Madson, celălalt închizător, a luat pe Cluj Arena al 4-lea cartonaş galben, astfel că va rata meciul cu Tîrgu Mureş. Brazilianul nu a mai avut posibilitatea de a apela la “strategia lui Brandan”, după avertismentul încasat în minutul 89. sursa: gsp.ro

loading...
loading...