Acasă Stiri SURSE PNL: Nu va exista candidat unic la prezidențiale. Strategii și negocieri...

SURSE PNL: Nu va exista candidat unic la prezidențiale. Strategii și negocieri pentru TURUL 2

232
0

Potrivit unor surse, Nicolae Ciucă a declarat luni că nu va exista un candidat unic la alegerile prezidențiale, iar negocierile pentru eventuale colaborări vor avea loc în turul al doilea. Această afirmație a fost făcută în contextul unei întâlniri convocate de Ciucă cu Biroul Politic Național al PNL, desfășurată în ziua consultărilor pe care premierul Marcel Ciolacu le-a organizat la Palatul Victoria pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

RECLAMĂ

Decizia de a nu desemna un candidat unic în primul tur al alegerilor prezidențiale reflectă strategia liberalilor de a-și maximiza șansele prin susținerea celui mai bine plasat candidat în turul al doilea.

Această abordare ar putea fi determinată de nevoia de a menține coeziunea internă a partidului.

Între timp, în cadrul consultărilor maraton de la Palatul Victoria, liderii partidelor politice discută detaliile cruciale privind data de organizare a alegerilor prezidențiale. Conform unor surse liberale, toate partidele vor ca prezidențialele să aibă loc la termen.

sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/surse-pnl-nu-va-exista-candidat-unic-la-prezidentiale-strategii-si-negocieri-pentru-turul-2_668275eb14bbc27db61c7913

RECLAMĂ
Articolul precedentCristi Chivu: ”Nu cred că avem capacitatea să câștigăm Campionatul European”
Articolul următorBombă în lumea interlopă: Nuțu Cămătaru și-ar fi șters cazierul judiciar!