Acasă Stiri Bombă în lumea interlopă: Nuțu Cămătaru și-ar fi șters cazierul judiciar!

Bombă în lumea interlopă: Nuțu Cămătaru și-ar fi șters cazierul judiciar!

364
0

România, țara tuturor posibilităților! Dacă ești lider de partid sau lider interlop! Celebrul Ion Balint, zis și Nuțu Cămătaru, și-ar fi șters cazierul judiciar, deși ar putea scrie mai multe volume beletristice din dosarele sale.

RECLAMĂ

Celebrul lider al lumii interlope Nuțu Cămătaru și-ar fi șters cazierul printr-o decizie a instanței de judecată. Ca urmare, Ion Balint are acum aceleași drepturi de care se bucură orice altă persoană fără antecedente penale. 

Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai periculoși lideri ai lumii interlope ar fi scăpat de cazier, după ce a făcut cerere de reabilitare în instanță. Ultima dată a fost eliberat din închisoare în 2019, iar magistrații au hotărât că între timp Ion Balint a ajuns să respecte condițiile legale și i-au admis cererea.


Acum Nuțu Cămătaru se poate bucura de aceleași drepturi care orice persoană fără antecedente penale, ceea ce înseamnă că dacă își dorește acesta ar putea să se angajeze chiar și în Poliție. În trecut Nuțu Cămătaru își amenința victimele cu violență ca să le determine să restituie împrumutul, plus o cămară uriașă.Prima dată Nuțu Cămătaru a ajuns după gratii în timpul comunismului, iar apoi a beneficiat de o grațiere din partea lui Ion Iliescu, iar în 2004 a ajuns iar la pușcărie pentru aproape 10 ani, alături de gruparea lui după ce a jefuit și bătut crunt un cetățean israelian. Când a ieșit din închisoare, Nuțu a plecat acasă pe cal.

sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/bomba-in-lumea-interlopa-nutu-camataru-siar-fi-sters-cazierul-judiciar_66826d6a960ae13b49733d42

RECLAMĂ
Articolul precedentSURSE PNL: Nu va exista candidat unic la prezidențiale. Strategii și negocieri pentru TURUL 2
Articolul următorMirela Zisu, o solistă în mare vogă