Acasă Life Style Surpriză colosală pentru o femeie care a vrut să urce în mașină....

Surpriză colosală pentru o femeie care a vrut să urce în mașină. Mesajul pe care l-a descoperit pe parbriz a lăsat-o fără cuvinte

221
0

O femeia a avut parte de o surpriză colosală în momentul în care a vrut să se urce în mașina personală. Mesajul pe care l-a descoperit pe parbriz a lăsat-o fără cuvinte și a enervat-o la culme, imaginile devenind imediat virale pe internet.Șoferii au parte mereu de tot felul de experiențe care îi marchează, fie că este vorba despre unele bune sau despre unele mai puțin bune. Același lucru îl putem spune și despre o tânără care s-a trezit cu un mesaj crucial prins de parbrizul mașinii. În momentul în care l-a citit, aceasta nu a mai știut cum să reacționeze.

RECLAMĂ

Surpriză colosală pentru o femeie care a vrut să urce în mașină

Daisy, o tânără din Marea Britanie, nu va uita niciodată experiența prin care a trecut, în urmă cu puțin timp. Aceasta s-a trezit într-o dimineață, la începutul acestei luni, și a dorit să se deplaseze către o anumită destinație. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, deoarece a primit un mesaj care a făcut-o să se gândească de două ori înainte de a pune mâna pe mânerul mașinii.

Pe parbriz se afla un plic alb, pe care era scris un mesaj cu pixul, autorul folosind litere de tipar. Acesta susținea că și-a făcut nevoile pe mașina femeii, inclusiv pe mânerul pe care aceasta ar fi trebuit să îl atingă pentru a putea intra în automobil. În cele din urmă, persoana în cauză și-a manifestat părerea de rău, urându-i șoferiței sărbători fericite.

„Îmi pare rău pentru faptul că mi-am făcut nevoile pe mașina ta și că am murdărit-o, inclusiv pe mâner. Crăciun fericit!”, scria pe plic, potrivit thesun.co.uk.

Femeia nu a rămas indiferentă și a postat imediat un videoclip pe TikTok, unde le-a arătat tuturor cele întâmplate. Aceasta a mărturisit că nu înțelege dacă este sau nu vorba despre o glumă și de ce ar vrea cineva să își facă nevoile pe mașina sa.

„Nu înțeleg. Este vreo glumă proastă? Crăciun fericit?!”, a spus Daisy extrem de supărată.

O șoferiță din Cluj a avut parte de șocul vieții sale. Ce a pățit după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri

Povestea șoferiței a uimit pe toată lumea, mai ales în momentul în care a explicat cu lux de amănunte cum a fost abordată de cei care vindeau parfumuri „fake” într-o parcare a unui mall cunoscut din Cluj. Se pare că aceasta aștepta nerăbdătoare să plece, în timp ce un bărbat a venit să îi prezinte câteva dintre produsele pe care le avea pe stoc.

Problemele au început în momentul în care femeia nu a dorit să cumpere absolut nimic, ba din contră, a încercat să limiteze cât mai mult interacțiunea cu bărbatul respectiv.

„În parcarea la Vivo, au apărut mai mulţi indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, deși iți arată că au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atât de tare dacă nu ar fi venit insistent la maşina mea, mi-au bătut în geam şi deşi le-am zis că nu mă interesează, îmi zicea că sunt nebună şi să deschid odată. I-am făcut semn să plece, însă el a pus parfumuri pe maşină şi pe capotă”, a scris femeia pe un grup de Facebook destinat clujenilor.

sursa: https://www.bzi.ro/surpriza-colosala-pentru-o-femeie-care-a-vrut-sa-urce-in-masina-mesajul-pe-care-l-a-descoperit-pe-parbriz-a-lasat-o-fara-cuvinte-4612424?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3KzmlaHoccvVT3nM6Mfwpf2RbqEDM6jM57jaxqPkBhMYmEYOZgy7pigj8_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

RECLAMĂ
Articolul precedentTania Budi, despre cum arată bărbatul ideal. Vedeta e destul de discretă cu privire la relațiile romantice
Articolul următorNunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează! Elena Merișoreanu spune adevărul