Acasă Monden „Sunt un șmecher de bun simț. Mi-am ales un prieten, care, am...

„Sunt un șmecher de bun simț. Mi-am ales un prieten, care, am crezut în el și am fost extrem de dezamăgit, după o anumită perioadă.” Constantin Enceanu, despre momentele dificile din viața sa

1156
0

Constantin Enceanu a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a învățat odată cu trecerea timpului. Constantin Enceanu, în vârstă de 59 de ani, a trecut prin numeroase experiențe de-a lungul vieții, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Cu toate acestea, a reușit ca de-a lungul vieții să își păstreze optimismul și puterea de care are nevoie pentru a merge mai departe.

RECLAMĂ

Invitat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, interpretul de muzică populară și-a deschis sufletul și a oferit lecții prețioase de viață, pornind de la experiențele sale.

Constantin Enceanu, un șmecher de bun simț Contantin Enceanu a mărturisit că întâmplările prin care a trecut de-a lungul vieții l-au făcut să adopte un comportament de „șmecher”, astfel încât să gestioneze situațiile neplăcute.

Cu toate acestea, artistul susține că a păstrat mereu o doză de bun simț.

Denise Rifai: „ Pe vremuri negustorii sași, pentru a nu fi păcăliți de boierii olteni, veneau la degustarea vinurilor însoțiți de un specialist cunoscut drept șmecher. Cuvântul șmecher înseamnă în limba germană a avea gust. Se pare că oltenii au preluat acest termen și l-au transformat în șmecher pentru a-l descrie pe cel care nu putea fi păcălit.

Urmează întrebarea. Cât de smecher este Constantin Enceanu ?”

Constantin Enceanu: „ Să știi că depinde de situație. Până la urma urmei, viața te obligă într-o oarecare măsură să devii și șmecher în anumite situații. Eu pot să spun că sunt un șmecher de bun simț. Și am făcut de fiecare dată să fac o situație mai puțin plăcută, să trec prin ea cu eleganță prin ea, sau dacă a fost o situație în care ești pus într-o ipostază plăcută, trebuie să devii un pic șmecher ca acea situație plăcută să nu devină penibilă. Zic eu că de fiecare dată având rădăcina înfiptă bine în pământul de la țară, am reușit să fiu un șmecher plăcut de fiecare data .”, a spus Constantin Enceanu.Care este cel mai mare regret al lui Constantin Enceanu

Chiar dacă a reușit să fenteze anumite probleme, folcloristul a avut parte și de regrete și dezamăgiri, iar acestea sunt legate cu precădere de oamenii care au făcut parte din viața sa.

 „ Mi-am ales un prieten, care, am crezut în el și am fost extrem de dezamăgit, după o anumită perioadă. Am investit mult în el. Am crezut că ceea ce simt eu pentru el simte și el pentru mine. Lucrul acesta m-a dezamăgit în momentul în care am văzut că, cu atâta ușurință, mi-a fost întors spatele .”, a mai spus Constantin Enceanu.  

sursa: https://www.kfetele.ro/sunt-un-smecher-de-bun-simt-mi-am-ales-un-prieten-care-am-crezut-in-el-si-am-fost-extrem-de-dezamagit-dupa-o-anumita-perioada-constantin-enceanu-despre-momentele-dificile-din-viata-sa-20357522?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/sunt-un-smecher-de-bun-simt-mi-am-ales-un-prieten-care-am-crezut-in-el-si-am-fost-extrem-de-dezamagit-dupa-o-anumita-perioada-constantin-enceanu-despre-momentele-dificile-din-viata-sa-20357522&fbclid=IwAR22zx6a0P4sYLWG9lI5LE19QqJgkVl97xWoHlPqruFZnTuN9R3fdRk4R8c

RECLAMĂ
Articolul precedentAngela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”
Articolul următorO femeie și-a ucis soțul, furioasă că i-a folosit furculița și a luat din mâncarea sa. Fiul lor a făcut descoperirea