Acasă Monden Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la...

Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

823
0

Angela Rusu nu mai vrea să tacă! Interpreta le-a făcut praf pe colegele de breaslă, invitată fiind la emisiunea lui Cătălin Măruță.

RECLAMĂ

Angela Rusu, artista recunoscută de către publicul larg pentru cântecul „Toate șogorițele”, a fost invitată să participe în emisiunea condusă de Cătălin Măruță, pentru „a degusta” sosuri picante. În loc să încerce sosurile, ea a preferat să împărtășească gândurile sale despre cântărețele celebre din țara noastră. Pe lista sa de menționări s-au aflat nume precum Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna și Vlăduța Lupău.

Aceasta nu a avut prea multe cuvinte frumoase de spus despre colegele de breaslă. Despre Vlăduța Lupău, artista a spus că a dezamăgit-o de-a lungul timpului, dar, cu toate astea, o respectă.„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile. Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a mai spus Angela Rusu.În ceea ce o privește le Laura Lavric, Angela Rusu afirmă despre cântăreață că este cea mai malefică și invidioasă artistă din țară, susținând că aceasta ar fi vorbit despre ea pe la spate de mai multe ori. Ea a afirmat că Laura Lavric a exprimat opinii că nu deține talent și că nu este cunoscută de nimeni.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu.

Saveta Bogdan a avut și o reacție la spusele Angelei Rusu. Aceasta a spus că nu are de gând să treacă cu vederea acest derapaj.

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă. Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit, dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată, are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni.

Cine era pe timpul lui Ceaușescu făcea carieră, nu oricine putea. Mie mi-ar fi rușine să vorbesc despre Saveta Bogdan. Păi câte CD-uri am? Am 15 plăci și 8 CD-uri. Păi se compară ea cu mine? Eu am făcut 19 piese într-o zi cu orchestra de la Cluj. Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate. Am fost în America, lumea îmi cerea să cânt piesele Nicoletei Voica?

Păi se poate să vorbești despre ea, cât de frumos cântă? Ea abia a băgat nasul în muzică. Ne face ea comuniste, dar și ea a trăit tot aici, că are și ea 50 de ani. Sunt foarte supărată, eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea, nimeni nu vorbește de ea pe acolo. Ar trebui să judece ce vorbește, să nu dea vorbele afară fără să gândească. Păi cine cântă ca Laura Lavric? Să își vadă nivelul ei. Păi eu numai pe o placă 27 de piese. Am hituri. Eu nu îi pronunț numele, pentru că nu merită să îi pronunț eu numele, pentru că eu am o carieră în spate de 20 de ani. Să se mai gândească când pronunță o vorbă. Ea deocamdată e în noapte față de noi”, a declarat Saveta Bogdan, pentru wowbiz.ro.

sursa: https://stiriromania.ro/angela-rusu-da-de-pamant-cu-vladuta-lupau-nu-imi-place-la-ea-ca-s-a-ridicat-pe-hiturile-altor-artisti/?fbclid=IwAR3kdemzVfSR9AUrh46UmIX0TXFM11wiDpuWAuRVVF-UfZ2J7IbA5CNHnog

RECLAMĂ
Articolul precedentElvir Koljic a fost eroul Universității Craiova, iar la flash-interviu a oferit o lecție de colegialitate
Articolul următor„Sunt un șmecher de bun simț. Mi-am ales un prieten, care, am crezut în el și am fost extrem de dezamăgit, după o anumită perioadă.” Constantin Enceanu, despre momentele dificile din viața sa