Acasă Stiri O femeie și-a ucis soțul, furioasă că i-a folosit furculița și a...

O femeie și-a ucis soțul, furioasă că i-a folosit furculița și a luat din mâncarea sa. Fiul lor a făcut descoperirea

878
0

Este anchetă într-o comună din Iași, acolo unde un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge. Omul de 54 de ani avea mai multe răni pe corp.

RECLAMĂ

Principalul suspect, fosta sa soție, a fost internată într-un spital de psihiatrie. Dacă a avut discernământ în acele moment, ea poate fi acuzată de omor.

Cei doi locuiau împreună cu unul dintre copiii lor, într-o casă din comuna Popricani, din Iași, chiar dacă au divorțat de câțiva ani.

Femeia de 50 de ani i-ar fi reproșat bărbatului de 54 de ani că i-a folosit furculița și a luat din mâncarea sa. Furioasă, s-ar fi năpustit asupra lui și l-a rănit grav la gât și în abdomen. Când fiul lor a ajuns acasă, omul zăcea inconștient pe pat, într-o baltă de sânge.

Daniel Clim, fiul celor doi:Am fost până la magazin și când am venit înapoi, l-am găsit pe el plin de sânge”.

Tânărul a fost cel care a sunat după ajutor. La fața locului au sosit medicii, care nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași: Bărbatul era în stop cardio-respirator. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare, cauza stopului era una traumatică, cu multe plăgi tăiate la nivelul gâtului, toracelui și la nivelul mâinilor”.

Vecinii spun că certurile între cei doi foști soți erau dese, mai ales când ambii consumau alcool.

Vecin:Știam că este agresivă. Se băteau între ei, sunau poliția, dar așa grav, nu”.

Vecină:Ei nu stăteau împreună, ea într-o cameră și el într-o cameră. Ea când bea, nu puteai să stai în fața ei”.

În fața anchetatorilor, femeia a fost agitată și incoerentă. A fost internată la Spitalul de Psihiatrie Socola. Dacă medicii vor constata că a avut discernământ în acele momente, ea poate fi acuzată de omor.

Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedent„Sunt un șmecher de bun simț. Mi-am ales un prieten, care, am crezut în el și am fost extrem de dezamăgit, după o anumită perioadă.” Constantin Enceanu, despre momentele dificile din viața sa
Articolul următorSimona Trașcă „a făcut-o de oaie”! Cum a fost prinsă blondina cu alt bărbat la masă. „Ieșeam cu doi băieți, acum unul s-a supărat”