Home Uncategorized Ana Maria Prodan face confidenţe din dormitor: “Îl surprind mereu pe Laur...

Ana Maria Prodan face confidenţe din dormitor: “Îl surprind mereu pe Laur cu lenjerie intimă sexy”

1561
0
loading...
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu de şapte ani. În ciuda trecerii timpului, cei doi se simt mereu la fel de îndrăgostiţi ca în primele zile în care s-au cunoscut.

Care sînt micile secrete care ţin proaspătă relaţia dintre Ana şi Reghe? Le-a dezvăluit sexy-impresara, chestionată de cancan.ro.

loading...

“Noi suntem suflete pereche. O dragoste ca a noastră întîlneşti o dată la o sută de ani. El este un romantic şi îmi face mereu surprize, uneori mă anunţă, alteori nu. Eu la fel îi cumpăr mereu parfumuri, că este pasionat şi o dată la două săptămîni îi iau unul nou. Ca să nu mai zic că el tot timpul îmi ia haine, jumătate dintre cele pe care le am sunt cumpărate de el”, a declarat Ana Maria Prodan pentru sursa citată.

Soţia lui Reghecampf nu a ezitat să împărtăşească secretele din dormitorul lor: “Şi în intimitate este tot romantic, mă surprinde mereu, cu lumînări şi cu tot tacîmul. Eu, la rîndul meu, îmi iau mereu lenjerie sexy, mi se pare firesc ca orice femeie să facă asta în primul rînd din respect pentru ea.”

loading...