Acasă SĂNĂTATE ȘTIAȚI CĂ?- Daca răciți, tușiti, faceți febră, va curge nasul, vă doare...

ȘTIAȚI CĂ?- Daca răciți, tușiti, faceți febră, va curge nasul, vă doare capul și gatul-,nu vă repeziți în farmacii să dați în cap simptomelor.

254
0

ȘTIAȚI CĂ?- Daca răciți, tușiti, faceți febră, va curge nasul, vă doare capul și gatul-,nu vă repeziți în farmacii să dați în cap simptomelor. Corpul vostru este inteligent, face ce nu ați făcut la timp, elimină toxinele din limfă și sânge. O face mai brutal, neplăcut, dar nu va supărați pe el. Îl puteți ajuta prin detoxifieri simple, de 2-3 zile cu supe de legume și tărâțe de grâu, cu terciuri de ovăz și ceaiuri de salvie, cimbru, coada șoricelului, lemn dulce, mușețel. Luați cuișoare în loc de antibiotice și beți apa din decoct de ceapa cu miere de albine. Puneți comprese pe tălpi cu fâșii de ceapă și dormiți cu ele. Înghițiți câte un cățel de usturoi dimineața și seara. Aruncați orice lactat și dulciuri cu zahăr, astea mai adaugă câteva zile de suferință. Masați-vă degetul mare de la picioare. Și nu uitați că orice răceală, viroză, gripă se manifestă în mediu acid, sânge toxic. După ce scăpați de simptome faceți 2-3 săptămâni de curățare a colonului prin clisme, tărâțe de psyllium, semințe de in, argilă, ulei de in și ulei de ricin. Când colonul este eliberat, ficatul și splina curață limfa și sângele de impurități. Sunt evitate astfel, forme de manifestare brutală a eliminărilor de surplusuri toxice pe care le numim răceli, gripe, viroze etc.sursa: Gabriel Socaciu

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedent„Bunicile noastre care ne făceau gogoși și turte în untdelemn și nimeni nu le întreba dacă au pus zahăr, sirop de agave sau stevia.
Articolul următorMititelu jr a reactionat pe pagina sa de facebook dupa meciul pierdut cu CFR Cluj