Acasă STIRI SPORTIVE Mititelu jr a reactionat pe pagina sa de facebook dupa meciul pierdut...

Mititelu jr a reactionat pe pagina sa de facebook dupa meciul pierdut cu CFR Cluj

329
0

Acesta este omul care nenoroceste fotbalul romanesc prin controlarea si manipularea arbitrajului romanesc.

RECLAMĂ

O sa depun plangere penala la DNA impotriva acestui om, care acum un an de zile a trimis un presedinte de club de Liga a III-a care se ocupa de treburile lui murdare din judetul Dolj, la sediul clubului FCU din Craiova. Respectivul presedinte de club mi-a propus sa il angajez la club pentru a asigura relatia buna cu Gabriel Bodescu in privinta arbitrajului si a anumitor decizii ale federatiei, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, dupa meciul din turul campionatului FCU – SEPSI, cand Sidibe a marcat gol facand un hent evident cu ambele maini, validat incredibil de VAR, acelasi Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun ca golul a fost validat la interventia lui si insista sa il angajez pe respectivul presedinte de club de Liga a III-a ca sa beneficiez in continuare de arbitraje favorabile.

Odata cu refuzul acestei propuneri si cu faptul ca nu am acceptat pierderea la masa verde a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie!

Tot Gabriel Bodescu imi transmitea constant sa il demit pe Marcel Puscas din functia de presedinte al clubului deoarece critica mereu conducerea federatiei .

Acelasi Gabriel Bodescu la intalnirea membrilor afiliati din vara trecuta, ce a avut loc la hotelul Phoenicia din Bucuresti imi povestea de fata cu alt prieten, ce va fi martor in dosar, cum il va executa pe Gigi Becali si implicit echipa FCSB deoarece il critica constant pe Razvan Burleanu si pentru faptul ca a votat la alegeri cu Ionut Lupescu.

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federatiei Romane de Fotbal, detalii probate, pe care o sa le fac publice dupa ce voi depune plangerea la DNA.

Ii cer public demisia din orice functie in cadrul Federatiei Romane de Fotbal lui Gabriel Bodescu !

Secretarul General adjunct al Federatiei Romane de Fotbal, Gabriel Bodescu, arata biletul cu echipa ASA Targu Mures, extras din urna, la tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei organizata la sediul FRF, din Bucuresti, marti, 12 ianuarie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

RECLAMĂ
Articolul precedentȘTIAȚI CĂ?- Daca răciți, tușiti, faceți febră, va curge nasul, vă doare capul și gatul-,nu vă repeziți în farmacii să dați în cap simptomelor.
Articolul următorDE CE NU NE VINDECĂM?