Acasă Uncategorized Stela Popescu: «Am vreo șase peruci acasă!»

Stela Popescu: «Am vreo șase peruci acasă!»

857
0

A purtat o meşă la lansarea cărţii lui Alexandru Arşinel pe motiv că era necoafată

Marele actor Alexandru Arşinel şi-a lansat, joi seară, biografia. Partenera lui de scenă şi prietena de-o viaţă, Stela Popescu, nu putea rata acest eveniment. O doamnă cochetă, actriţa a vrut să arate ireproşabil, dar pentru că nu a reuşit să ajungă la coafor, a purtat perucă roşcată care-i venea de minune.

RECLAMĂ

Stela Popescu, în vârstă de 77 de ani, a fost o apariţie cu totul specială, joi seară, la evenimentul de lansare a biografiei colegului său „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel”.

Actriţa a apelat la un artificiu surprinzător: o perucă roşcată. Cei care au remarcat că vedeta poartă perucă, au început să-şi dea coate şi să-şi pună întrebări. De ce actriţa îşi ascunde podoaba capilară, cu atât mai mult cu cât natura a fost generoasă cu ea, având dintotdeauna un păr superb.

Actiţa a dezvăluit, pentru Click!, misterul perucii care a creat rumoare. „Nu eram coafată. Nu puteam lipsi de la eveniment, dar nici nu mă puteam prezenta în societate cu părul lipit de cap. Din când în când, în disperare de cauză, port perucă”, ne-a spus Stela Popescu.

Aceasta are acasă o minicolecţie de peruci şi meşe, toate vopsite în nuanţa roşcat, a părului ei natural, care o salvează în situaţiile în care timpul nu-i permite să se aranjeze la coafor. „Am vreo şase peruci cu diverse coafuri şi lungimi diferite de păr, mai lung sau mai scurt”, ni s-a mai destăinuit actriţa.

Marciuc şi Stamate nu au ratat lansarea cărţii lui Arşinel

Alături de Stela Popescu, și alți prieteni de-ai lui Alexandru Arșinel au onorat invitația de a-i fi alături în acest moment special.

La eveniment au fost prezenți atât admiratori celebri din generația tânără, cât și din cea a maestrului. Printre cei care l-au felicitat pe marele actor pentru lansarea volumului s-au numărat Cristian Țopescu, Cristina Stamate, Nae Lăzărescu, Adriana Trandafir Alexandru Lulescu și  Iuliana Marciuc etc.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCătălina Ponor, goală puşcă într-o imagine care a făcut vîlvă pe internet în America
Articolul următorDesi s-a simtit rau toata ziua si a vrut sa anuleze spectacolul, Fuego a facut o aroganta suprema. A cantat 5 ore!