Acasă Uncategorized Desi s-a simtit rau toata ziua si a vrut sa anuleze spectacolul,...

Desi s-a simtit rau toata ziua si a vrut sa anuleze spectacolul, Fuego a facut o aroganta suprema. A cantat 5 ore!

836
0

Mult-asteptatul concert al lui Fuego a fost la un pas de a fi anulat, insa artistul s-a pus pe picioare in timp record. Publicul i-a dat o energie de nebanuit, iar solistul a sustinut un show-maraton de cinci ore.

RECLAMĂ

Fuego canta rar in Bucursti, avand o singura data pe an un spectacol grandios la Sala Palatului, iar publicul il asteapta cu sufletul la gura. Asa s-a intamplat si aseara, cand, la ora 19.00, Sala Palatului s-a umplut pana la refuz, peste 5.000 de oameni asteptand cu sufletul la gura recitalul artistului.

Fuego nu s-a dezamagit fanii si, desi s-a simtit foarte rau toata ziua, a incercat sa-si mascheze semnele de epuizare fizica. Si chiar i-a reusit, Fuego ridicand sala in picioare inca de la prima melodie. Imbracat cu o pelerina neagra brodata, in stil baroc, solistul a trecut prin tot repertoriul sau, atat de muzica pop cat si de muzica populara, sala fiind in extaz. Nu de putine ori, intre melodii, femeile din sala au venit catre scena pentru a-l rasplati cu buchete imense de flori pe idolul lor care le-a facut aceasta mare bucurie.

De departe, cele mai frumoase momente ale serii au fost cele in care Fuego a cantat in duet cu Anstasia Lazariuc, dar si cu Irina Loghin, doamna cantecului popular romanesc, cu care solistul colaboreza de zece ani.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentStela Popescu: «Am vreo șase peruci acasă!»
Articolul următorFiul Clejanilor a cantat pentru printesa Marocului. Vezi prin ce calvar a trecut Viorica timp de o saptamana